Kažu da ne postoji glupo pitanje te da tko pita nikada ne skita. Je li to doista tako u području seksa? Što se nas tiče u svakom je slučaju bolje pitati i saznati pravi odgovor nego živjeti u ne znanju. Doznajte najškakljivija pitanja o seksu koje se nikada niste usudili nikog pitati


1. Mogu li smršavjeti od seksa? Tijekom seksa se troši oko 300 kalorija po satu što znači ako imate odnos dva puta tjedno po pola sata nakon godinu dana trebali biste imati oko dvije kile manje.

2. Što je to ženski ejakulat? Riječ je o tekućini koja se oslobađa stimulacijom G-točke.

3. Ako muškarac nije ejakulirao znači li to da nije doživio orgazam? Ejakulacija i orgazam nisu isto. Ejakulacija je izbacivanje sjemena, a orgazam grčenje mišića.

4. Zašto male grubosti u seksu uopće ne bole? Zato što se tijekom odnosa organizam oslobađa hormon sreće endorfin koji smanjuje osjećaj boli.

5. Može li sperma doista djelovati kao antidepresiv? Istraživanja su dokazala da muški ejakulat sadrži hormon koji podiže raspoloženje, ali uz vrlo slab efekt.

6. Koliko je dugačak najmanji penis na svijetu? Pola centimetra.

7. Ima i veličina muškog stopala ikakve veze s veličinom spolovila? Nema, baš kao niti visina, duljina prstiju i veličina nosa.

8. Zašto nas tijekom seksualnog odnosa ponekad počne boljeti glava? Zbog pritiska u vratnim mišićima. Pravilno disanje može spriječiti ovaj problem.

9. Može li temperatura u prostoriji utjecati na orgazam? Može. Viša temperatura povećava i krvni tlak što pomaže da lakše stignete do užitka.

10. Muškarci su najuzbuđeniji ujutro. Postoji li vrijeme kada je žensko uzbuđenje najjače? Muškarci imaju dnevne, a žene mjesečne cikluse. 10 do 15 dana od prvog dana mjesečnice počinju plodni dani i tada je žensko uzbuđenje je najjače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju