U današnje vrijeme, kada je novac postao najvažnija stvar na svijetu najpopularnije zanimanje bilo bi svako poduzetnik. No mi ćemo se na kratko odmaknuti od površnih doživljaja muževnosti i izdvojiti 10 zanimanja koje žene doživljavaju kao najseksepilnija

10. Fitness instruktor
Sati provedeni u teretani rezultiraju isklesanim tijelima koje žene itekako primjećuju i vole promatrati s osmjehom na licu.

9. Kuhar
Osim što ljubav ide kroz želudac, a prava hrana može probuditi strast i požudu, ovakav muškarac odmaknut će vas od štednjaka i omogućiti gotovu, pripremljenu romantičnu večeru iz snova.

8. Showbiznis
Glumci i pjevači česti su predmet maštanja žena diljem svijeta. Bilo da sanjate o nježnoj duši, zločestom dečku ili sirovom snagatoru u ovoj kategoriji ima prostora za svaki ukus, a kažu kako su glumci većinom vrlo zanimljivi i inteligentni sugovornici.

7. Vrtlar
Mladi vrtlar čvrstog preplanulog tijela i sirove muške snage san je svake žene. Jesu li za to odgovorni filmovi u kojima bogatašice žude za zgodnim mladićem koji održava njihov dom, ili jednostavno sam prizor budi i uspaljuje maštu, ostavit ćemo vas da razmislite.

6. Odvjetnik
Uz odvjetnike se vežu pojmovi uspjeh, inteligencija i sigurnost koji u kombinaciji s elegantnim odijelom, urednom bradom i frizurom, ali i debljim novčanikom ovo zanimanje stavlja na čvrstu šestu poziciju.

5. Doktor
Uniforme su uvijek bile plod ženske mašte i do danas je ostalo isto. Gospoda u bijelim kutama simboliziraju kontrolu i moć što je ponekad ženama puno važnije od samog fizičkog izgleda.

4. Vatrogasac
Ovo zanimanje još od pamtivijeka mami ženske uzdahe. Snažan, oznojen muškarac koji vas može zaštititi prizor je koji se ponekad ušulja u gotovo svaku žensku maštariju.

>> Tko je i zašto najseksepilniji Hrvat?

>> Top 5 najseksepilnijih muškaraca na svijetu

3. Policajac
Čuvari reda, posebno specijalne jedinice odabir su žena koje se uz autoritet vole osjećati sigurno i zaštićeno. Iako u 21. Stoljeću žene vole samostalnost, većina će se složiti kako je ponekad ugodno kada znate da vas netko pazi i mazi.

2. Sport
Sportaši, njihovo mišičavo tijelo i moto u zdravom tijelu zdrav duh, mnogima su neodoljivi. A još kada je riječ o nogometašima i njihovom podebljem bankovnom računu maštarijama nema kraja.

1. Pilot

Ovo zanimanje na samom je vrhu još od prvih uzdizanja u nebeske visine, a dodatno ga je začinio i Tom Cruise u filmu 'Top Gun'. Bilo da je riječ o klasičnom ili onom vojnom, maštarijama o moćnom pilotu u elegantnoj uniformi koji sam savladava ogromnu letjelicu nema kraja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju