Žene su pripadnice slabijeg spola i kao takve vole biti mažene i pažene. No čini se kako one to vrlo dobro iskorištavaju što može biti itekako okrutno. Donosimo 10 bezobraznih stvari koje žene često čine muškarcima

1. Emotivna kontrola
Muškarci su vrlo osjetljivi na ženske suze, a upravo to je oružje kojim se najčešće koriste, posebno dok je veza još friška.

Većini žena nije teško briznuti u plač, a one koje to mogu kontrolirati prave su manipulatorice što onda postaje najmoćnije oružje koje ispunjava sve želje.

2. Muškarac kao rezerva
Postoje žene koje jednostavno ne vole biti same ili jednostavno ne znaju kao ostaviti dečka. No kada naiđe dovoljno dobra zamjena, tada kreče igra. Izbjegavanje poziva i seksa kao i čudno ponašanje u društvu.

Muškarac primjećuje promjene, ali niti ne sluti što ga čeka. Konačni rezultat je vrlo bolan, jer je ona našla novu zamjenu, a on je ostao povrijeđen i izmanipuliran.

3. Uskraćivanje seksa
Uskraćivanje seksa kao kazna za neku njegovu pogrešku, muškarcima je definitivno najokrutnija stvar.

Seks je nešto bez čega oni ne mogu i ne žele biti, a gotovo da i ne postoji žena koja se nije našla u toj situaciji i iskoristila svoju moć kako bi dobila ono što želi.

4. Fizički obračun
I dok se gotovo svakodnevno upozorava da muškarac nikada ne smije dignuti ruku na ženu što većini ne bi niti palo na pamet. Žene, s druge strane, nemaju ograničenja, pa je sasvim normalno da žena ošamari muškarca kada joj se obrati s nečim uvredljivim.

5. Besplatno piće i prijevoz
Veliki broj okrutnih žena za noćni izlazak traže sponzora. Sve što im je potrebno je onaj ženski šarm kojim će ga zainteresirati i iskoristiti. Kao rezultat dobivaju cijelu noć besplatno piće, a on ostaje povrijeđen i ponižen.

6. Javne kritike
Postoji veliki broj žena koji se voli šaliti na račun svog partnera. Dok su te šale u granicama ukusnog ponašanja nema problema, no okrutne žene iskorištavaju situaciju dominacije i često prelaze sve granice. Javno ponižavanje i omalovažavanje doista može povrijediti kao njegov ego, tako i njegove osjećaje.

7. Lažni broj mobitela
U vrijeme mobitela ova pojava je vrlo česta. Kada muškarac priđe ženi pokušavajući je zavesti, no on nije ono što ona želi, najlakši način je dati mu lažni broj i krenuti svojim putem.

Još jedna od varijacija na temu koja može jako povrijediti muškarca je nejavljanje na telefon što bi trebao biti znak da s njim nema nikakve namjere . S obzirom da svaka mobilna mreža ima ispis broja, to vrlo je jednostavno.

8. Koketiranjem do ljubomore
Ljubomora je opasno oružje za kojim žene često posežu. Nakon svađe ili rasprave s partnerom, ona demonstrativno odlazi s prijateljicama i pronalazi žrtvu koju će zavesti i iskoristiti kako bi partnera učinila ljubomornim. Ovo je možda najokrutnija igra, pa ako ste se našle u ovoj situaciji, ne ponavljajte takvo nešto.

9. Flert za podizanje samopouzdanja
Iako se ova stavka ne čini toliko opasnom, ali doista ga može povrijediti. Žene se vole osjećati poželjno, ali ako na taj način hranite svoj ego ne razmišljajući o posljedicama, onda spadaju u skupinu okrutnih. Upoznavanje, nekoliko ugodnih rečenica i kada dođe vrijeme za izmjenjivanje broja telefona, ona kaže zauzeta sam.

10. Test ljubavi
Ako ga doista volite i želite biti s njim, onda izbjegavajte ovu vrstu manipulacije. On je unaprijed dogovorio druženje sa svojim prijateljima, a ona izgovara ključnu rečenicu: 'Ako me stvarno voliš doći ćeš kod mene. Nemojte testirati njegovu ljubav na ovaj okrutan način.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju