Znate li s čime stvarno možete izluditi frajera? Činjenica je da muškarci stvarno vole žene i da, spremni su preći preko dosta toga, no evo nekoliko stvari koje ih mogu izbaciti iz takta

1. Kada prekrivena kosom
Kosa u kadi! Ali stvarno, na desetine vlasi sljepljenih na stjenke kade! Je li potrebno išta više reći?

2. Pretjerana inspekcija
Sasvim je normalno i prihvatljivo truditi se u trgovini odabrati lijepu i zdravu voćku ili svježe povrće, ali pola sata birati juhu iz vrećice malo je previše. Osim ako ne radite za sanitarnu inspekciju ili u laboratoriju, pokušajte se kontrolirati.

3. Dopustite mu da nosi hlače
Nemojte ismijavati svog frajera, posebno ne u društvu. Radije se nasmijte njegovim šalama i preskočite podrugljivi komentar. Muškarci vole imati kontrolu nad situacijom.

4. Kaos u kuhinji
Muškarcima kuhinja definitivno nije najdraže mesto. Ako ikako možete, progledajte im kroz prste i preuzmite prljavo suđe na sebe.

5. Telefonski razgovor bez ikakvog smisla
Nazovete li ga bez nekog posebnog povoda, razmislite o čemu ćete pričati. Neugodna šutnja stvarno je iritantna. Imate li kućnog ljubimca, probajte preskočiti tepanje tijekom razgovora ili objašnjavanje što vaša maza sada radi.

6. Neodlučna sam, ili nisam?
Romantična večera idealna je za zbližavanje s vašim partnerom, ali nemojte dozvoliti da uvod traje duže od same većere. Znate li u koji vas restoran vodi, saznajte meni i unaprijed odredite što ćete jesti. Šetanje konobara i čitanje menija nije simpatično, već iritantno.

7. Muke za volanom
Žene današnjice samostalne su i neovisne. Vjerujete li kako ste dobra vozačica, zadržite to za sebe. Nitko ne voli sufliranje u vožnji, a najviše muškarci.

8. Udobnost vlastitog doma
Mnoge su žene zimogrozne i to će je teško oboriva činjenica. Vidite li da muškarac vašeg života sjedi pored vas u lokvi znoja, probajte se prilagoditi. Odjenite nešto toplije i nađite se na pola puta.

9. Sam svoj majstor
Sitni radovi u kući trebali bi biti muški posao. No imate li sa sobom listu stvari koje trebaju biti popravljene iste sekunde, izludit će te svog frajera. Dajte mu malo vremena i ako je ikako moguće neka to bude nakon utakmice.

>>10 razloga zašto vas suprotni spol ne doživljava

>> 4 seksualna problema koja muče muškarce i žene

10. ‘O čemu razmišljaš?’
Naj gore pitanje koje možete postaviti. O ničemu! Muškarci ne razmišljaju o ničemu. Ako vam nešto želi reći, ne brinite, reći će vam.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju