Rijetko koja žena će pitati muškarca kakva je u krevetu, a one koje su to i učinile vjerojatno ne žele čuti potpuno iskren odgovor. No kako bi saznali što muškarci smatraju dobrim seksom najbolje je pitanje postaviti direktno njima. Saznajte 10 stvari koje muškarce u krevetu dovode do ludila!

1. Žensko tijelo
Iako su mršave žene trenutno u modi, muškarci misle drugačije. Žensko je tijelo nešto za čime oni žude, a obline poput bokova, stražnjice i grudi su nezamjenjive. Želite li staviti točku na i , iznenadite ga seksi donjim rubljem s halterima.

2. Pomagala
Iako se većina muškaraca osjeća ugroženo od ženskih seksualnih igračkica kao što je legendarni vibrator, postoje brojna pomagala koja ne moraju biti na baterije. Najjednostavnije rješenje su lubrikanti koji pojačavaju seksualno zadovoljstvo, a još kad su u kombinaciji s ženskim rukama.

3. Iskustvo
Iako muškarci vole kada žena zna što radi u krevetu, pretjerano hvalisanje o iskustvu pokazalo se kao loša ideja. Razlog je što se muškarci počinju pitati od kuda dolazi svo to iskustvo te koliko i s kime je vježbala pokrete.

4. Inicijativa

Preuzimanje kontrole san je svakog muškarca. Oni jako vole kada žena uzme stvar u svoje ruke i priredi mu iznenađenje koje će ga ostaviti bez daha. Ako niste sigurne s čime želite početi, probajte za početak prvi predložiti seks.

5. Položaji

Oni vole eksperimentirati pa je promjena položaja ključna za dobar seks. Osim što ćete tako začiniti ovu igru, promjene pozicija produžit će sam čin jer se muškarac mora skoncentrirati na situaciju i time odgađa erekciju. Omiljeni položaj većine muškaraca je takozvani doggy style.

6. Maštarije
Muškarci su skloni seksualnim maštarijama i nemoj te im to uskratiti. Na prvom je mjestu ona o seksu u troje, ali i ona o dvije žene. Mislite li da će ga to zapaliti, pošalite se na taj račun i to će biti dovoljno da ga izludi.

7. Fetiš igrice
Dodjela uloga u seksu može biti vrlo zabavna, ali i vrlo učinkovita. Gotovo da ne postoji muškarac koji nije sanjao da ga njegova partnerica dočeka odjevena u seksi profesoricu, medicinsku sestru ili sobaricu.

8. Zvukovi strasti
Glasanje tijekom seksualne igre muškarce obara s nogu. Nježni uzdasi uz nekoliko zločestih rečenica mogu im podignuti ego i natjerati ih da daju sve od sebe. Uzda si su njegova motivacija.

>>19 erogenih zona koje ga dovode do ludila

9. Laskanje
Ponovno je riječ o motivaciji kao i hrani za njegov ego. Samopouzdanje je muškarcu jedna od najvažnijih stavki kada je riječ o seksualnosti, a upravo žena može postići da se on osjeća poput Apolona. Nemojte lagati i pretjerivati, već iskreno kažite da vam se sviđa što radi.

10. Oralni seks
Vrlo važna stavka predigre koja je u muškarčevim očima i ključna za dobar seks. Raznorazne igrice s njegovim ponosom svakako su dobrodošle, ali nemojte pretjerivati s grubosti jer u protivnome jedino što ćete postići je bolan izraz na njegovom licu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju