Muško-ženski odnosi unatoč mnogim istraživanjima i iskustvima još oduvijek predstavljaju enigmu, ali ne samo za analitičan ženski rod već i za znatno manje dramatične muškarce. Donosimo vam 16 stvari o muškarcima koje je bilo dobro znati barem koje desetljeće ranije

Dvadesete su godine koje obilježavaju počeci ‘ozbiljnih’ veza i izlazaka, životno razdoblje u kojem nemamo pojma što i kako napraviti.

I onda stignu tridesete, muž, žena, djeca, posao i problemi, ali i iskustvo te nova saznanja o vezi, odnosu i izlascima.
Da smo znali u dvadesetima ono što znamo u tridesetima bilo bi nam puno lakše.

Donosimo vam 16 takvih saznanja koje vam još uvijek možda mogu pomoći.

1. Ako niste sigurni sviđate li se muškarcu ili ne, to baš i nije dobar znak. Možda se to čini simpatično u romantičnim komedijama, ali u stvarnom životu ne nagovještava obećavajući rezultat. Ne komplicirajte si život s detaljima, jer istina će i onako doći sama od sebe.

2. Dečki će vam se ponekad upucavati samo kako bi nahranili svoj ego. Tome se ne bi trebale previše čuditi jer to je i ženska specijalnost!

3. Više od svega muškarci vole akciju, zato ne budite naivni, učiniti će sve kako bi do nje i došli.

4. Ako mislite da će vas pozvati van ne šaljite mu SMS poruke, pričekajte da on napravi prvi korak. On jako dobro zna što i kako treba učiniti.

5. Nevjerojatno je kako muškarci vole pričati o braku, ali naglasak stavljamo na priču. Dok se na vašoj ruci ne pojavi prsten, pravite se da ga ne čujete.

6. Ne bahatite se s poklonima na početku veze. Za dečke darežljivost znači očaj. Volite li dijeliti poklone šakom i kapom, kontrolirajte se. Ne želite ostaviti dojam kako ste ludi za njim, to jest preludi.

7. Muškarci ne razmišljaju kao žene. Ne vjerujte filmovima.

8. Ako mislite da će se vaš dečko uozbiljiti u roku od godine dana, varate se. Muškarci sporo odrastaju.

9. I muškarac se može uvrijediti.


10. Posebni ste i jedinstveni, ali niste princeza, bez obzira što vaš tata mislio.

11. Ako vas ne nazove, a bit će puno, puno takvih, i to je u redu. Jednostavno ćete se riješiti frajera kojima nije istinski stalo do vas kao osobe. Uštedjet ćete si vrijeme.

12. Manje drame i ljubavnih problema u vašem životu
, bolje je i zdravije za vas. Igrajte na sigurno i imat će te više vremena i energije za sebe, fakultet ili posao.

13. Neka vas odijelo, kravata i dobar automobil ne zavaraju
. I školovani muškarac, na dobrom radnom mjestu može biti nasilan ili uvredljiv.

14. Kemiju ne možete stvoriti. Volite li ga kao prijatelja i ništa više od toga, ne forsirajte nešto čega nema i pustite ga na miru.


15. Alkohol i frajeri - nikako!
Alkohol šteti vašoj procjeni.

16. Muškarce nikada nećete razumjeti u potpunosti. Potrudite se radije razumjeti sami sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju