Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savjete za različite seksualne aktivnosti te se prevodi kao 'umjetnost vođenja ljubavi'. Želite li i vi savladati neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantiraju nezaboravni užitak isprobajte tri poze u seksu koje garantiraju snažan užitak, ali su i dobar trening za stražnjicu i ruke

Sirena
Potreban vam je krevet. Žena leži potrbuške na krevetu, ali ovaj puta gornji dio tijela visi preko ruba kreveta, a težina tijela je naslonjena podlaktice.

Muškarac leži na ženi u istom položaju, ali je naslonjen na dlanove s ispruženim rukama. Podizanjem i spuštanjem gornjeg djela tijela u sklek muškarac diktira tempo. Ovaj položaj je dobra vježba za bicepse i tricepse.

Isprobajte tri poze u seksu koje garantiraju užitak, ali su i dobar trening za stražnjicu i ruke

Most
Potrebna vam je visoka površina poput stola ili visokog kreveta. Žena leži potrbuške na krevetu tako da joj je samo gornji dio tijela (do struka) na krevetu.

Muškarac prilazi krevetu i razdvaja ženine noge. U polu čučnju muškarac diktira tempo i dinamiku. Ovaj položaj je odličan za jačanje stražnjice i bedara.

Slap
Potrebna vam je kada i topla kupka. Muškarac sjedi u kadi s ispruženim nogama. Žena sjeda na njega, okrenutim leđima s nogama savijenim u koljenima kao u čučnju.

Muškarac rukama obuhvaća ženin struk i na taj način diktira tempo, a žena ga prati podizanjem i spuštanjem u čučanj. Ovaj položaj je dobra vježba za ženinu stražnjicu i za muškarčeve bicepse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju