Za vođenje ljubavi ne trebaju vam upute, ali poneka smjernica uvijek dobro dođe, posebno ako se radi o muškarcima koji su primjerice iznad ili ispod prosječno obdareni. Želite li doživjeti savršeni seks s partnerom isprobajte jednu od ovih poza za 'velike i male' ljubavnike


Najbolja poza za obdarene
Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu vrlo je važno da se oba partnera osjećaju ugodno i na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena okomito od njega, s raširenim nogama te nogama obuhvaća muškarčev torzo.

>> Pozor! Otkrivamo sve tajne poze 69

Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontrolira svog muškarca.

Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu vrlo je važno da se oba partnera osjećaju ugodno i na kraju dožive vrhunac

Najbolja poza za ispodprosječne
S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene.

>> Idealna poza za seks u autu i... 4 jako skučena mjesta

Klasičan doggie style s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

Najbolja poza za one koji 'žure'
Kako bi doživjela orgazam ženi je potrebno vremena, a ponekad se dogodi da partner to vrijeme nikako ne može dočekati. Poza u kojoj muškarac sjedi na rubu kreveta s nogama na podu, a žena mu sjedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera.

U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prijevremena ejakulacija gotovo sigurno odgođena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju