Na intimnost s partnerom utječe velik broj sitnica, od vašeg radnog dana do posljednjeg telefonskog razgovora te večeri. Ako vas je nadređeni ostavio da u miru radite svoj posao ili je zadnji razgovor u opuštajućem tonu bio s najboljom prijateljicom, a ne sa zahtjevnom punicom, u spavaću sobu doći ćete opušteni i dobro raspoloženi. A tamo vas nikako ne bi smjele dočekati tri stvari

Televizor
Lijepi je osjećaj kada zagrljeni gledate film, ali su samim tim i manje šanse da se apsolutno posvetite jedno drugome. Zato televizor postavite u udobnoj dnevnoj sobi, tako da filmove i omiljene TV serije možete gledati uz klopu i piće, a kada dođe vrijeme za intimu povucite se u spavaću sobu u kojoj vam ništa neće odvlačiti pažnju.

Djeca
Vaš krevet je samo vaš i dijete to mora znati. Prihvatljivo je da se ponekad dođe pomaziti, ali je bolje ako ga naučite da vas pozove u svoju sobu ili svoj kutak kada mu treba malo nježnosti i priče sa roditeljima.

>> Erotski sadržaj samo za ženske oči

>> Pogledajte gdje žive najobdareniji muškarci!

Svađa
Normalno je da se ponekad posvadite s partnerom, ali nije normalno da takvi odete u krevet. Trudite se da sve teške teme, pritužbe, negodovanja i neslaganja ostavite ispred vrata spavaće sobe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju