Ne biste vjerovale koliko sitnih 'prljavih' tajni je vaš muškarac spreman podijeliti sa svojim prijateljima. Nije riječ o seksu i vašim intimnim trenucima, već o svakodnevnim rutinama kao i smiješnim situacijama. Doznajte koje 3 prljave tajne vaš muškarac redovito dijeli s prijateljima

1. Depiliranje brkova
Svi mi želimo da muškarci misle kako se budimo savršene te bi bilo bolje da ovakve stvari, uz istiskivanje prištića i rezanja noktiju na nogama ostanu između četiri zida.

>> 7 razloga zašto žene ne slušaju muškarce

No, muškarcima je i nakon nekoliko godina zajedničkog života takve situacije dovoljno zanimljive da bi ih podijelili s priajteljima.

2. Vaše svađe
Nije lijepo kada znate da vaš muškarac samo par sati nakon žestokog okršaja prijateljima prepričava svoje gledište cijelog događaja, ali budite iskrene i vi to radite. Svakome je ponekad potrebno rame za plakanje, tako da nema ništa loše u jadanju i kukanju bliskim prijateljima.

>> Top 6 seksulanih želja svakog muškarca

3. 'Posrećilo mi se!'
Bez obzira jeste li zajedno tri dana ili tri godine, muškarci vole barem natuknuti kako im se baš jučer posrećilo. Iako ovakve stvari ženama itekako smetaju, morate znati kako su ovakvi razgovori vrlo česta tema muškog društva. Oni to ne čine kako bi vas ponizili već kako bi se razmetali svojom muškošću.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju