Prekidi veza su vrlo normalna i uobičajena pojava. Iako se situacija ponekad čini bezizlazna, važno je ostati priseban i hrabar te okončati vezu koja je osuđena na propast. No postoje kukavički, jadni i bezosjećajni načini koje si jednostavno ne smijete dopustiti

1. Prekid 'preko žice'
Prekid putem telefona puno je jednostavniji jer nećete morati partnera gledati u lice, a za tekst se možete pobrinuti u naprijed te ga zapisati.

Najgora solucija ovog pomalo kukavičkog prekida bila bi ostaviti glasovnu poruku ili napisati SMS poruku. U svakom slučaju ovo je definitivno jedan od najgorih prekida ikad.

Najgori oblik kukavičkog prekida bila bi glasovna SMS poruka

>> 5 žena koje (ipak) ne podnosimo

2. Prekid preko e-maila
Poslati e-mail osobi koju ostavljate pruža mogućnost pisanja svega što vam je u srcu i pritom vas nitko ne može dekoncentrirati. No imajte na umu kako je ovakav prekid vrlo okrutan, pa dobro razmislite prije nego se odlučite na taj potez. Kategorički ne.

>> 7 razloga zašto žene ne slušaju muškarce

3. Prekid preko saveznika
Uključivati treću osobu u prekid veze je vrlo opasan pothvat. Prednost bi bila što je dotična osoba puno smirenija i emocionalno stabilnija od vas pa na ljepši način može saopćiti tužnu vijest. Bez obzira na ovu, na prvi pogled privlačnu prednost nemojte biti ovako hladni i bezosjećajni!

4. Ignoriranje
Najgori i najkukavičkiji prekid koji nekome može pasti na pamet je ignoriranje. Ovaj potez nema pozitivnih strana, a jedino gore od ovakvog prekida može biti nevjera. Ukoliko vam ovako nešto i padne na pamet to odmah zaboravite. Poštujte osobu u koju ste bili zaljubljeni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju