Iako je seks na filmovima gotovo uvijek savršen, bez suvišnih mirisa ili zvukova, stvarnost je potpuno drugačija. Seks nije plesna koreografija pa čak ni s osobom u koju ste beskrajno zaljubljeni. Autorica brojnih knjiga na temu braka i seksualnosti Jenny Block savjetuje: neugodne trenutke zaboravite i jednostavno krenite dalje. Uostalom, osim osobe s kojom vodite ljubav, najčešće vas nitko drugi ne gleda.

Ipak, bez obzira koliko ste opušteni, neke stvari mogu biti poprilično neugodne. Portal Hoću spoj donosi pregled 4 najneugodnijih uz savjete kako se izvući iz nezavidne situacije. Ukoliko je to moguće, dakako.

>> 3 Kama Sutra poze za seks koji se pamti

Nemogući položaj
Gledali ste novi pornić s rumunjskim gimnastičarkama? Ili ste pronašli djedovu Kama Sutru na tavanu? Nekada, čak ni uz najbolju volju, jednostavno ne ide. Trenutak u kojem shvatite da ste partnericu zavezali u komplicirani čvor, a da ni vi sami ne možete u toj poziciji završiti igru – pripišite to svojem neiskustvu. I kako god bilo, neka vas to ne obeshrabri za ne neke nove pokušaje.

>> Ljubavni trokut? Žene kažu da!

Pretjerali ste
Sjećate li se epizode 'Prijatelja' u kojem Chandler Monicu nalupa po guzi, a ona ga zabezeknuto pita: 'Jesi li me to upravo pljesnuo po dupetu?'

Ovakve su situacije moguće u trenucima kada proširujete repertoar. Izbjegnite moguće neugodnosti razgovorom i kažite što biste htjeli probati. Ako ipak u 'žaru igre' uspijte šokirati partnericu ili partnera, slegnite ramenima i 'pravite se ludi'. Uostalom, tko ne riskira, ne profitira.

>> Najgori muški kiksevi u krevetu

Uhvaćeni na djelu
Da, i to se događa. Možda je dijete imalo noćnu moru ili punica nikako ne može zapamtiti u kojoj sobi spavaju gosti. I što sada? Ništa. Ni za živu glavu nemojte vikati 'Nije ono što misliš da jest!' Jedino što možete je nasmijati se. Vaša svekrva sigurno ne očekuje da spavate u odvojenim krevetima, a djeca, najvjerojatnije znaju što mama i tata rade u sobi. Ako ne znaju, neka to bude povod za obavezan razgovor o prirodi i društvu.

Vaginalni vjetar
Vaginalni vjetar (queef) je upravo ono što čujete – vjetar, samo manje opakiji od zlog brata blizanca. Jedina prednost mu je što bezmirisan. Najčešće se radi o zraku koji je utisnut u ženino tijelo tijekom žešćeg seksa i tu nema pomoći. Što je tu je. Pravite se kao da se ništa nije dogodilo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju