Pred ljetne sparne dane seks je najbolji u komforu spavaće sobe, ali postoji još jedno mjesto unutar vašega doma na kojem možete uživati u strastima – tuš kabina. Mokar osjećaj na vašem golom tijelu pojačat će užitak, a uz malo snage i uz pomoć podložaka protiv sklizanja izbjeći ćete bilo kakve nezgode tijekom seksa pod tušem

Slijedeće četiri jednostavne i odlične poze pružit će vam nezaboravan seks pod tušem uz koji će vam tuširanje postati najdraža rutina. Donosimo vam tek osnove, a vi ih prema vlastitim željama možete nadograđivati i tako vaš seksualni život učiniti još bogatijim. A svi znamo da on nikada ne može biti prebogat.

1. Seks oči u oči
Ima li ljepšeg nego tijekom seksa gledati partneru duboko u oči? Ova pozicija pruža vam upravo taj trenutak, a postiže se na način da partner penetrira u partnericu tako da podigne jednu njezinu nogu i drži je uz svoje tijelo. Ovisno o tome koliko je partnerica visoka, muškarac će možda morati malo savinuti koljena kako bi održao ovaj stav.

2. Mokra pseća poza
Žena je savinuta u struku i rukama se podupire o pod. U ovoj pozi muškarac ne smije ići prebrzo kako ne bi ozlijedio partnericu. Ova pozicija omogućava duboku penetraciju koja dovodi do velikog užitka koji si svakako morate priuštiti.

>> Veličina nije bitna: 3 poze za užitak

>> 19 erogenih zona koje ga dovode do ludila

3. Muška snaga pod tušem
Muškarac podigne partnericu tako da ga nogama obavije oko struka te je prisloni uza zid. Osjećaj će biti najbolji ako pritom pustite vodu da lije po vama. Za postizanje ove poze važno je da je partner dovoljno jak držati vas podignutu cijelo vrijeme.

4. Seks u sjedećoj poziciji
U ovoj pozi možete uživati bez obzira imao vaš partner mišiće ili ne. Jednostavno sjednete na pod tuš kabine tako da žena sjedne na muškarca i prepustite se strastima. Kao ni u prethodnoj, ni u ovoj poziciji nemojte štedjeti na vodi jer će vam upravo voda pružiti maksimalno intenzivan osjećaj seksualnog uzbuđenja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju