Želite li začiniti seks nisu vam potrebna seksi pomagala, već nekoliko pokreta odnosna poza uz koje će igra između plahti podignuti temperaturu do neslućenih vrhunaca

PAUK
Preporuka: Za dugačak i spor seks
Kako izvesti pozu: Sijedite na krevet okrenuti jedno prema drugom s ukrštenim nogama. Oboje legnite i približite se jedno drugom. Koljena su savijena, jedno drugog držite za zglobove.
Faktor uzbuđenja: Ovo je veoma 'lijena' pozicija savršena za zagrljaje.
Faktor 'hlađenja': Pozu je nemoguće izvesti ako je on potpuno uzbuđen. Osim toga nema baš puno kretanja u ovoj pozi.

>>8 vrsta seksa koje si morate priuštiti

PRLJAVI PLES
Preporuka: Užitak za oboje
Kako izvesti pozu: Zaboravite na spavaću sobu. Ova se poza može izvesti bilo gdje uz uspravnu površinu na koju se možete nasloniti. Muškarac se nasloni na zid leđima, stopalima se malo udalji od zida i savije noge u koljenima. Vi ga obuhvatite jednom nogom i njome se zakačite za njegove noge što vam služi kao potpora za održavanje ravnoteže.

>>Usudite se isprobati 3 Kama Sutra poze za izdržljive

Faktor uzbuđenja:
On ima odličan pristup vašim grudima, okrenuti ste jedno drugom pa je i veća bliskost. Ovo je odlična poza za seks na brzaka.
Faktor 'hlađenja': On mora biti dovoljno snažan. Problem može biti ako je velika razlika u visini.

ČUČANJ
Preporuka: Partnerici omogućava nevjerojatan orgazam
Kako izvesti pozu: On legne na krevet, a vi čučnete na njega. To je sve. On težinu vašeg tijela 'pridržava' rukama. Njegove noge su savijene i podignute, ali mogu biti i ispružene.

Faktor uzbuđenja
: Ova će vas poza stimulirati iako ste mislili da je to nemoguće.
Faktor 'hlađenja': Izgledat ćete pomalo smiješno i morat ćete se stalno boriti za ravnotežu. Osim toga potrebno vam je dosta snage u nogama.

UNAZAD
Preporuka: Za vašeg partnera
Kako izvesti pozu: Legnite ne krevet tako da su vam noge stopalima na podu i pomaknite se naprijed sve dok vam stražnjica ne bude u zraku. Neka vaš partner klekne ispred vas. Vi se propnite na prste, savijte leđa, a on neka vam pridržava stražnjicu. Postignite zajednički ritam. Ako vam stopala budu na prstima, orgazam će biti jači.

Faktor uzbuđenja:
Pozu ćete obožavati, jer se u njoj G točka jako stimulira.
Faktor 'hlađenja': Njemu će klečanje na podu brzo postati teško, pa se pobrinite da ste jako napaljeni pre nego se nađete u ovoj pozi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju