Baš poput muškaraca i žene imaju omiljene položaje u seksu koji ih dovode do vrhunca strasti. Ženska mašta pokriva širok spektar položaja, ali postoje oni kojima žene jednostavno ne mogu odoljeti


1. Misionarski položaj

Misionarski položaj je definitivno podcijenjen. Ovo je za žene jedan od najboljih položaja, a vrhunac mogu doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koje vole osjetiti snagu muškog tijela.

2. Ples u krilu
Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak na vrhu se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Budite maštoviti!

3. Žlica
Ovaj položaj popularan je kod oba spola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke su omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju