Iskrenost je temelj svake veze, ali neke stvari žena mora zadržati za sebe. Vi ćete se možda osjećati bolje ako mu kažete neke pojedinosti ne misleći da bi time mogli stvoriti problem. Muškarci znaju biti osjetljivi i otkrivajući mu detalje koji se ni ne tiču vaše veze mogli bi ga učiniti nesigurnim, hladnim i ljutitim. Zato za dobrobit vaše zajedničke budućnosti razmislite dvaput prije nego mu počnete pričati o bivšem i drugim 'osjetljivim' temama

1. Seks s bivšim
Muškarci žele misliti da su najbolji od svih s kojima ste ikada spavali. On ne želi slušati da je vaš bivši imao 'većeg' i da vam je seks bio senzacionalan. To bi mu moglo stvoriti komplekse i primisli da vas on nikada neće moći tako zadovoljiti.

>> 5 pitanja o seksu koja muče muškarce

Što manje vaš dečko zna o bivšem to bolje

2. Prijatelj u kojega ste bili zaljubljeni
Ako ste i dalje u kontaktu s tim prijateljem, ni u kojem slučaju nemoje govoriti dečku da ste nekoć bili zaljubljeni u njega. Može postati paranoičan svaki put kad poželite s njim otići na kavu pa čak i tražiti od vas da se ne viđate više s njim.

>> 15 iznenađujućih stvari koje ga čine seksi

3. Briga o izgledu
Muškarce ne zanima kako njihova partnerica odstranjuje neželjene dlačice, čime prekriva bubuljice i što sve radi kako bi izgledala tako kako izgleda. Stoga neka vaša briga za izgled ostane vaša tajna, barem prije nego se upustite u avanturu zajedničkog života.

4. Još uvijek mislite na bivšeg
Na samu riječ 'bivši' muškarcima se diže kosa na glavi, a zamislite što bi se dogodilo da sadašnjem partneru tu i tamo spomenete kako ste imali divnu vezu i dobar seks. Što manje vaš dečko zna o bivšem to bolje. Previše informacija samo će mu razbuktati maštu, na vašu štetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju