S nekoliko dobrih naputaka osvježite stare poze i ne dopustite da vaš seksualni život prijeđe u naviku. Potrebni su vam mašta, volja i puno strasti

Zarobite ga ležeći
Lezite na leđa i jednom nogom obuhvatite njegov struk, drugu mu stavite na rame, važno je da se u ovom položaju pomaknete tek nekoliko centimetara u stranu čime ćete postići uzajamni intezivniji užitak.

Kako u ovom položaju vaš dragi ima ograničene mogućnosti kretanja, duže će ostati postojan. Ohrabrite se i preuzmite inicijativu, ritmički stežite mišiće rodnice te uz lagano njihanje bokovima dovedite sebe i dragog do vrhunca.

>>O da! Ove stvari pale u seksu

Zavežite ga
Za ovaj pothvat tražite prvo suglasnost svog voljenog, otkrijte mu kako ćete ga tek malo učiniti nesposobnim vezanjem, sve drugo neka ostane vaša mala tajna.

Pripremite dvije svilene trake, jednom mu povežite oči a drugom ruke. Okrenite ga na bok i krenite u akciju, počnite milovanjima i poljupcima, neka vaše usne dodirnu svaki djelić njegovog tijela posebnu pažnju posvetite lizanju penisa. Kad se već polako odaje ubrzanim disanjem i ukrućenošću, odvežite mu ruke i sjednite na njega. Izvijte se unatrag, ubrzajte pokrete i kao šlag na kraju skinite mu povez.

>>Jeste li i vi za seks 3 puta tjedno?

Licem u lice
Oboje lezite ispravljenih nogu dok se on nalazi na vama, u ovom slučaju svi su pogledi usmjereni na vaše i njegovo lice. Opojni poljupci kojima ne možete pobjeći, učinit će seks intimnijim. Seks u ovoj pozi pruža isto zadovoljstvo kao i u onoj odostraga, samo što je kontakt u preponama intezivniji. Činjenica da se oslanja na vas cijelom težinom tijela pojačava penetraciju i pritisak na kliotris i G-točku.

Na rubu kreveta
Sjedeći na rubu kreveta, podignite bokove oslanjajući se na ruke. Neka vaš partner ostane u stojećem položaju i pridržavajući vaše noge kojima ste obuhvatili njegova bedra, tad neka naglo uđe penisom u vas.

Na ovaj način nudite se na pladnju, dragi će uživati u najboljem pogledu na vaše obline. Dok se oslanjate rukama na rubove kreveta, dopustite da ritam diktira vaš dragi koji će na taj način imati kontrolu nad situacijom. Produženi užitak i zajednički vrhunac je zajamčen.

Zajašite ga okrenuta leđima
Dok on leži opušteno na leđima vi sjednite na njega i servirajte mu najljepši pogled na stražnjicu. Kada pronađete ravnotežu tijela i ritam pokreta, dignite ruke visoko u zrak čime ćete postići dublju penetraciju, a njemu omogućiti jedan od ljepših pogleda. Kako imate potpunu kontrolu nad brzinom i kutem penetracije, zadovoljite se još stimulirajući klitoris ili si mazite grudi. Vaš užitak njega će dovesti do vrhunca kada vi to odlučite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju