Začinite ljeto mokrim strastima.Voda koja senzualno zapljuskuje vaša tijela pojačat će erotičan naboj nakon kojeg nećete oklijevati oko upuštanja u ljetne igrice, bilo u moru, bazenu ili jacuzziju

Carstvo doživljaja u kadi
Napunite kadu s nekoliko centimetara vode, dodajte par kapi eteričnog ulja. Dok voda teče iz tuša polegnite se na bok oslanjajući se na lakat. Podignite gornju nogu, a partner neka uđe u vas dok mu nogu koju ste podignuli držite na ramenu. Dok voda iz tuša osviježava vaša uzavrela tijela dovedite voljenog do ludila. Zagrebite mu unutarnji dio bedara, a kad osjetite kako se približava vrhuncu primite ga za testise, takav užitak dugo će pamtiti.

>> Usudite se isprobati ovo! 3 Kama Sutra poze za izdržljive

Iskoristite rekvizite s plaže
Posjednite svog voljenog u kolut ili gumu na napuhavanje, neka noge prebaci preko ruba. Držeći se za njegova ramena spustite mu se u krilo, kada je u vama pojačajte doživljaj ljuljajući se naprijed natrag. Voda koja će vas zapljuskivati odozdo pojačat će senzualnost vaših tijela. A ako ste vještiji isprobajte položaj u kojem ćete noge dići na njegova ramena i nagnuti se unatrag, na ovaj način postići ćete bolju stimulaciju G točke.

Draži bazena
Igrice u bazenu posebno su privlačne onima avanturističkog duha koji ne strepe od pokojeg zalutalog pogleda. Neka se vaš dragi udobno smjesti na stepenicu u bazenu, kako bi vam tijela bila blago uronjena u površinu vode. Sjednite mu u krilo i podignite noge oslanjajući se na gornju stubu. Dok vas dragi drži čvrsto za bedra spuštajte se unatrag dok vam glava ne bude napola u vodi. Zažmirite, erotični doživljaj bit će snažniji. Dok ste nagnuti neka vas dragi privlači sebi u vrućem ljubavnom ritmu.

>>4 vrhunske poze za seks pod tušem

Seks u moru
Pronađite neku zabačenu uvalicu, uđite u more tako da vam dopire do grudi, potom obavijte dragog čvrsto nogama oko bokova držeći mu se za ramena. Dok vam steže stražnjicu put mu je otvoren prema vašoj G točki. Dopustite da vam more zadaje ritam, dok klizite gore dolje tijela će vam doživjeti neopisivi užitak. Imajte na umu kako radite to a da drugi ne znaju iako ste na otvorenom, strasti će vam se još više uzburkati.

Na plaži okrenuti mu leđima
Predvečerje kada je plaža pusta, idealno je doba za ovaj oblik igrice. Dok on ispružen leži s nogama u plićaku sjednite mu u krilo i počastite ga najljepšim prizorom. Oslanjajući se rukama na njegove bokove lagano se podižite i spuštajte. Ovaj položaj omogućava penetraciju koja će vam pružiti neizmjeran užitak. Kako vi određujete ritam, dajte si truda i u ritmu strasti mijenjajte položaje. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju