Vjerojatno ne postoji žena koja ne priželjkuje orgazam koji traje više od nekoliko sekundi. Produžiti tih nekoliko trenutaka seksualnog užitka moguće je uz neke provjerene metode, no zašto stati na minuti, dvije? Vjerovali ili ne, ženski orgazam može trajati vrtoglavih 15 minuta!

Tako barem tvrdi Timothy Ferriss, autor knjige 'The 4-Hour Body' u kojoj u pet koraka otkriva kako žena, uz vješte partnerove ruke, može postići ovaj ultimativni klimaks. Stoga, pošaljite ovaj link svom partneru, otkažite sve planove za večeras i pripremite se za maraton užitka.

Korak 1.
Razodjenite se i legnite na leđa te stavite jastuk pod glavu. Noge savijte i raširite te spojite stopala u poziciji leptira. Ako vam je ova poza neudobna za bokove, stavite jastuke ispod koljena. Vaš partner neka sjedne na najmanje dva jastuka na vašu desnu stranu i stavi svoju savijenu lijevu nogu okomito preko vašeg torza, a desna noga treba biti ravna.

Korak 2.
Neka razdvoji vaše stidne usne dok desnim palcem dodiruje klitoris. Lijevu ruku neka stavi ispod vaše stražnjice, dva prsta ispod svake polovice, a palac treba mirovati na ulazu u vaginu (ne u njoj!).

Korak 3.
Muškarac treba zamisliti da gleda ravno na klitoris između vaših nogu s time da je vrh klitorisa kao kazaljka na kazaljki u podne, a zatim s desnim kažiprstom potraži 13 sati, odnosno malo uvlačenje i počne ga milovati što je moguće nježnije. Vjerojatno ćete moći podnijeti samo vrlo lagani dodir. Osjećaj će biti bolji ako to čini vrhom prsta, a ne jagodicom.

>> Jeste li znali? 4 bizarne lekcije iz seksologije

>> Koji tip žena najviše privlači muškarce?

Korak 4.

Zamolite ga da vas miluje jednakom brzinom u periodima od dvije do tri minute, mjenjajući brzinu između perioda i neka tako nastavi 15 minuta. Ako sve radi kako treba, osjetit ćete intenzivan užitak. Ako su kontrakcije tijekom orgazma prejake, dišite duboko i napnite mišiće kao da ćete piškiti.

Korak 5.

Nakon što prođe petnaest minuta partner vas treba 'prizemljiti'. To će napraviti tako da s preklopljenim dlanovima snažno pritisne vašu pubičnu kost te nastavi to raditi prema trbuhu. Što jači pritisak, to ćete s više ugode završiti ovaj orgazmički maraton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju