Iako ju neki muškarci ne vole i izbjegavaju predigra je jedini način da dođete do najboljeg seksa koji nikada nećete zaboraviti. Kako bi i u tome uspjeli upotrijebite sve što vam je priroda podarila i krenite u avanturu užitka

1. Poljupci
Poljupci su najprisniji i najuzbudljiviji kontakt koji može probuditi sva osjetila. Krenite od usana, preko vrata i grudi do trbuha. No najzabavniji dio tek počinje. Igra s poljupcima nastavlja se kod vrha klitorisa i vrlo se polagano pomiče prema vašim stidnim usnama. zadržite ga u tom položaju, a ako ne može izdržati tu je poza 69.

>> 3 tantrička savjeta za višesatni seks

2. Klitoris
Klitoris je najjača točka koja na pravi pritisak može snažno reagirati. No nikako prerano jer u protivnome nije baš najljepši osjećaj ako partner počinje dodirivati klitoris prije no što ste u potpunosti uzbuđeni. Pričekajte i rasplamsajte strasti prvim korakom.

>> 10 najvećih seksualnih fetiša svih vremena

3. Zvukovi
Stenjanje, dahtaji i šapat uzbudit će oba partnera zato ne štedite na strastvenom glasanju. Naravno, ne treba u ničemu pretjerivati jer ne želite da se partner prepadne. Isto tako zvukovi poput mrmljanja ispuštaju vibracije koje vama i partneru mogu dobro doći kod oralne zabave.

4. Slatki grijeh
Hrana je najbolji saveznik dobre predigre. Ne govorimo o ukusnim romantičnim večerama ili afrodizijacima već o jednostavnim namirnicama za igru koje se skrivaju u svakom frižideru. Šlag, jogurt, med, marmelada ili neki ukusni čokoladni umak savršeni su odabir koji će u kombinaciji s vašim usnama partneru pružiti nezaboravni užitak. Sve ovo ima mnogo bolji okus na vrelom tijelu.

5. Orgazam
Orgazam uključuje veliki dio tijela, živce, mišiće koji se napinju, pluća koja brže rade, a oslobađaju se i određeni hormoni. Ukratko, u orgazmu sudjeluje gotovo cijelo tijelo. Ako vas partner seksom nije doveo do vrhunca ne brinite do orgazma ne vodi samo jedan put. Seksualna pomagala, jezik i prsti odlični su saveznici. Što god upotrijebio neka se usredotoči na najmanje dvije erogene točke, klitoris i G točku.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju