Seksualno nezasitna Samantha, racionalna Miranda, tradicionalna Charlotte i romantična Carrie u seriji i filmu 'Seks i grad' proživljavale su mnogobrojne uspone i padove u vezama. Što su nas, te potpuno različite žene naučile o muško ženskim odnosima?

LEKCIJA 1: IZAĐITE S MUŠKARCEM I ZA KOJEG NISTE ZAINTERESIRANI
Primjer: Miranda i Steve
Kada je Miranda upoznala Stevea Bradyja on je bio šanker, a ona uspješna poslovna žena kojoj se smiješio drastičan napredak u karijeri. Skeptična po prirodi, nije vjerovala u uspjeh veze, ali se prepustila čarima neposrednog Stevea. Različiti stilovi života doveli su do sukoba: svađe oko novca, noćnog rada, dugih sastanaka, drugačijeg viđenja svijeta. Iako je Miranda lako mogla obrisati Steveov broj telefona, njegova intrigantna različitost, upornost i briga o njoj su pobijedili.

LEKCIJA 2: MUŠKARAC TREBA JURITI ZA ŽENOM
Primjer: Carrie i Faca
Naravno, i Carrie je malo jurila za Facom, ali na kraju on je taj koji se pojavio na vratima njezinog stana kada se odlučila preseliti iz New Yorka u Pariz. Ljuta što je njegov timing za pokazivanje osjećaja uvijek pogrešan, zaderala se: 'Zaboravi moj broj. Ustvari, zaboravi moje ime!' Ali, on se nije predao.
Zvao je da joj kaže da je voli i, srećom, Charlotte je odgovorila na njegov očajnički poziv. Sljedećeg dana sastao se s njezinim prijateljicama, dobio blagoslov i uputio se u Pariz kako bi vratio Carrie.

LEKCIJA 3: NE IGNORIRAJTE INTUICIJU KOJA GOVORI DA VEZA NE VALJA

Primjer: Charlotte i Tray
Optimistična i uvijek romantična Charlotte vjerovala je da su joj se svi snovi ostvarili kada je bukvalno spasio usamljen, bogat i zgodan doktor Trey. Usprkos očiglednim upozorenjima – lošoj prosidbi, nezgodnoj svekrvi, medenom mjesecu bez seksa – Charlotte je bila odlučna u održavanju braka. Iako joj je pružio sve, njihova zajednica nije uspjela. Ljubav ne možete isplanirati, ona se jednostavno osjeća iz trbuha.

LEKCIJA 4: SLOBODNO SE ZALJUBITE DO UŠIJU
Primjer: Samantha i Smith
Samanthino pravilo bilo je da se nikada ne zaljubi. Opsjednuta 'proždiranjem' i iskorištavanjem muškaraca, odlučila je promovirati zgodnog konobara kao glumca. Nije ga pitala za ime, a nije ni slutila da će on biti ljubav njenog života. Ohrabrila ga je da oživi svoje seksualne fantazije, što mu je dalo krila za uspjeh. U svom zanosu, ona se zaljubila. Čak je i priznala: 'Značiš mi više od bilo kojeg muškarca kojeg sam upoznala.'

>> Seks i grad 2: Glumice retuširane do neprepoznatljivosti

>> VIDEO: Čiji preljub skriva film 'Seks i grad 2?'

LEKCIJA 5: BUDITE NEUSTRAŠIVE I KAD STE SAME
Primjer: Carrie
Sama i slobodna, svoj romantični duh pokazivala je u nedjeljnoj kolumni, a najuzbudljiviju romantičnu priču napisala je o vlastitom životu. Loša sreća, burni prekidi, bili su česti u životu novinarke Carrie Bradshaw, prenosi zena.blic.rs.
'Najuzbudljivija, najizazovnija i najznačajnija veza je ona koju imate sami sa sobom. A ako pronađete još nekog ko će vas toliko obožavati, to je onda fantastično'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju