Žene znaju puno manje o muškarcima nego što misle. Za dezinformacije su najčešće krivi filmovi i knjige koje o njima stvaraju potpuno drugačiju sliku. Ako mislite da vi ne spadate u tu skupinu, provjerite o čemu se zapravo radi. Donosimo 5 mitova o muškarcima u koje žene još uvijek vjeruju

Muškarac vas neće poštivati ako mu ne pružite seksualno zadovoljstvo
Svi jako dobro znamo da se seksom ne može steći poštovanje. Prvi izlazak s muškarcem koji vam se sviđa ne mora završiti seksom.

Dapače, želite li nešto ozbiljnije puno su važniji komunikacija, govor tijela, kao i igrice zavođenja jer upravo se tijekom upoznavanja razvija strast i želja za nečim dubljim. Ne srljajte! Proučite ga i tek onda krenite u 'akciju'.

Muškarci vole juriti za ženama
Filmska scena u kojoj ga ona odbija, a on mjesecima juri za njom i ispunjava joj svaku želju najčešće se događa samo na platnu, a istina je ipak nešto drugačija.

Muškarcima je vrlo teško skupiti hrabrost i prići ženi koja im se sviđa. Ako takav potez završi odbijanjem, samo će najhrabriji nastaviti dalje.

Muškarci sa ženom mogu biti samo prijatelji, bez da požele seks

Jedna od najčešćih debata je upravo ova. Je li muško žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće? Odgovor glasi: vrlo teško i gotovo nemoguće. Muškarcima je vrlo teško odvojiti prijateljstvo i strast. Fizička ili mentalna privlačnost itekako utječu na njihov način razmišljanja, ali vam to oni nikada neće priznati.

>> 10 osobina koje muškarce odbijaju od žena

>> Koji je najveći muški kompleks?

Muškarci vole iznenađenja
Iako duboki dekolte, kratka minica kao i zamotan ručnik nakon tuširanja ili seksi donje rublje mogu itekako rasplamsati mušku maštu, oni ipak vole konkretno.

Žensko tijelo vrijedno je divljenja zato, ako ga želite iznenaditi ne skrivajte se ispod odjeće već mu poklonite 100 posto prirodnu sebe, bez odjeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju