Nijedan muškarac neće biti sretan ako mu nakon seksa kažete da je bilo dobro. On želi čuti da je bilo odlično, božanstveno i savršeno. A s povrijeđenim muškim egom nije lako. Neki čak zbog srednje ocjene svojih vještina među plahtama mogu ići toliko daleko da počinju odbijati seks! Na svu sreću s nekoliko rečenica možete vrlo lako podignuti muški ponos

U tom slučaju najbolje je odustati od verbalnog nagovaranja i uvjeravanja da ste se krivo izrazili, već ga prvom prilikom u to uvjerite tamo gdje je problem i počeo - u krevetu. Slijedite li slijedećih pet savjeta, vaš muškarac opet će se osjećati poput kralja u svom kraljevstvu.

1. Inicirajte seks
Što češće inicirate seks, to će on više vjerovati da zaista uživate biti intimni s njime.

2. Glasajte se tijekom seksa
Oslobodite se i naučite vokalizirati užitak. Slušajući vas kako stenjete neće samo pozitivno utjecati na partnerov ego, nego ćete i vi više uživati. Bit će vam žao što ste do sada bili tihi kao miš u krevetu...

3. Budite iskrena, ali nježna

Ako s partnerom ne možete iskreno razgovarati o seksu, vaš seksualni život osuđen je na propast. Kako on ne bi imao osjećaj da svu krivicu svaljujete na njega, fokusiratje se na vlastite potrebe, a ne na njegovu preranu ejakulaciju.

>> FOTO: Što kupaće gaće govore o muškarcu?

>> Top 20 stvari zbog koji se žene osjećaju seksi

4. Dajte mu pozitivne, konstruktivne primjedbe i prijedloge

Neki od poticaja koji bi on volio čuti sigurno su: volim kad mi to radiš; voljela bih to opet probati, jako me uzbudilo; znaš što najviše volim da mi radiš u krevetu; znaš što sam oduvijek željela probati?

5. Mudro birajte riječi i intonaciju

Slijedeći put kad nekome želite reći da je bio dobar u krevetu, izrazite se onako kako biste se osjećali da ste upravo osvojili vrh svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju