Ljeto volimo iz mnogo razloga, a jedan od njih je i seks na otvorenom. Osjećaj povjetarca na koži, miris svježe pokošene trave, ali i strah da nas netko može uhvatiti, sve to dodatno pobuđuje osjetila i raspiruje strasti.

Ipak, vođenje ljubavi na otvorenom nije nešto što iskusi baš svatko u životu jer potrebna je za to i doza egzibicionizma. Ako ste spremni baš ovoga ljeta postati egzibiconist i začiniti svoj ljubavni život počnite se pripremati već sada te doznajte na koja pet mjesta možete doživjeti najbolji seks izvan četiri zida.

U vašem dvorištu
Prednost dvorišta je u tome što vam pruža sve osjetilne povlastice vanjskog iskustva, ali opet imate malo privatnosti. Od znatiželjnih pogleda sakrijte se iza živice ili ograde.

Na plaži
Vjerojatno nema čovjeka koji nije maštao o seksu na plaži, ali nema svatko petlje da tu maštariju pretvori u stvarnost. No, pronađete li osamljen dio obale zaštićen stijenama ništa vas ne sprečava da se odvažite. Hrabrost će vam porasti i kada vam kažemo da seks na plaži može biti vrlo opojan – ima li išta zavodljivije od udisanja mirisa soli u zraku i osluškivanja šuma valova dok vodite ljubav?

U vodi
Senzualnost i privlačnost seksa u vodi je u tome što koža postaje još osjetljivija na dodir kada je mokra. Jedina „mana“ je to što voda može isprati prirodnu vlažnost pa koristite lubrikante na bazi silikona.

>> Začinite seks sa 7 sočnih i slasnih dodataka

>>8 stvari o seksu koje će vas zabaviti

U čamcu
Što može biti intimnije od vođenja ljubavi na pučini, daleko od svih? Seksom u čamcu mnogi ljudi ostvaruju fantaziju u kojoj su s partnerom ostali nasukani na pustom otoku. A u tom slučaju mora se nekako ispuniti vrijeme...

U šumi
Slijedeći put kad s dečkom krenete planinariti, stanite i prepustite se drugačijem načinu znojenja. Sirovost seksa u šumi probudit će vaš avanturistički duh, a onda tko zna gdje vam je kraj!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju