Seks predstavlja opuštanje, užitak, sreću i zadovljstvo, ali može biti i zahtjevna pa čak i opasna fizička aktivnost ako ste dovoljno egzibicionistički nastrojeni i u savršenoj tjelesnoj formi, odnosno snažni

Smatrate li da posjedujete te karakteristike i spremni ste za akrobacije u seksu isprobajte, ili barem pokušajte izvesti, slijedećih pet najzahtjevnih i najopasnijih poza, naravno, na vlastitu odgovornost!

1. Slovo X
U ovoj pozi tijela čine slovo X s time da muškarac stoji, a ženu drži rukama tako da je licem okrenuta od njega i izgleda kao da lebdi. Izvediva je ako je partner snagator, a partnerica sitna. Kod ove akrobacije više se treba koncentrirati na održavanje ravnoteže zbog čega užitak može izostati.

2. Most
Samo gimnastičar ili iznimno savitljiv muškarac može izvesti ovu poziciju. Dakle, partner mora napraviti most (poza na sve četiri s glavom prema gore), a partnerica ga zajaše i dok se miče oprezno pazi da mu ne ozlijedi leđa.

>> Sve što niste znali o G-točki

>> 7 koraka do najboljeg oralnog seksa

3. Tange
Mnoge žene zaboljet će vrat od same pomisli da izvedu ovakvo nešto, ali tko voli... Muškarac stoji, a partnerica visi u zraku, postrance, tako da joj je jedna noga između partnerovih nogu, a druga prislonjena uz njegov trup u visini struka te se s jednom rukom podupire o pod.

4. Bodybuilder

Za početak isprobajte lakšu varijantu tako da je muškarac prislonjen uza zid i stoji držeći ženu u rukama tako da joj noge stoje uspravno uz njegova prsa i svinute oko leđa. Teža varijanta je da se muškarac odmakne od zida.

5. Svinuta noga
Muškarac leži sa svinutim nogama u zraku, a žena ga zajaše, ali tako da su joj partnerove noge oko struka koristeći ih za održavanje ravnoteže te stoji na prstima. Ova poza ne zvuči toliko opasna, ali može rezultirati ozlijeđenim penisom ako partnerica padne na guzu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju