Baš poput žena i muškarci osjećaju nesigurnost u krevetu. Nije riječ o njihovom izgledu, veličini trbuha ili visini već o sposobnosti da zadovolje partnericu, a stručnjaci upozoravaju kako je sve to vezano za neiskustvo i nesigurnost. Doznajte čega se muškarci užasavaju u seksu

1. Uspoređivanje
'Jesam li bolji od ostalih?' pitanje je na koje brojni muškarci svakodnevno tragaju za odgovorom. Iako je nadmetanje u njihovim genima, važno je znati kako zaljubljena žena doista ne razmišlja na taj način te da vođenje ljubavi ovisi o osjećajima i strasti. Tehnika se savladava, posebno kada su partneri u dužoj vezi.

>> 5 znakova da će on biti dobar u krevetu

2. Ljubomora
Ono što bi svaki muškarac trebao znati je da je njegova partnerica imala život i prije njega. Ljubomora na bivše seksualne partnere vrlo je česta, ali doista nepotrebna i neopravdana.

3. Izostanak erekcije
Možda je najveći strah svih muškaraca upravo onaj od zakazivanja u ključnom trenutku. Onima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihičke poteškoće, a u nešto rjeđim slučajevima uzrok je fizičke prirode.

>> 3 najbolje ljetne poze u seksu

4. Veličina
Vječni kompleks gotovo svakog muškarca je upravo u veličini njihovog ponosa. Vječno nadmetanje i uspoređivanje počinje još u školi i nastavlja se tijekom cijelog života. No veličina nije garancija užitka. Raspitajte se o brojnim tehnikama zavođenja i buđenja strasti na kojima će vam vaša partnerica itekako biti itekako zahvalna.

5. Trajanje
Jedan od velikih muških strahova u krevetu je svakako trajanje odnosa., odnosno hoće li seks prekratko ili možda predugo trajati. No duljina trajanja seksa nikako nije pokazatelj kvalitete. Ženama su puno važnija neke druge vvještine poput ona koja uključuje zavođenje, predigru te oralno zadovoljstvo.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju