Iako muškarcima nije potrebno dugo da osjete žudnju za ženskim tijelom predigra može itekako uzburkati strasti. Muškarci su priznali kako golišavo žensko tijelo nije jedina stvar koja ih može uzbuditi već spontane male igrice koje žene ponekad rade nesvjesno. Poigrajte se sa svojim partnerom i pružite mu nezaboravno iskustvo

Skidanje
Iako je golo žensko tijelo nešto čemu niti jedan muškarac ne može odoljeti skidanje može biti puno zavodljivije. Skidanje čarapa i gaćica, raskopčavanje košulje i otkopčavanje grudnjaka igra je zavođenja koja može biti itekako zanimljiva.

SMS
Ponekad obična kratka i jasna SMS poruka može biti okidač koji će vašeg muškarca držati napetim tijekom cijelog dana. Poželite li ga dočekati nakon posla dočekati spremni u krevetu dajte mu to do znanja puno prije. Poruka poput 'Želim te, želim da mi...' okidač je koji pali baš svaki put.

Šoping
Iako je kupovina nešto u čemu uživaju ponajprije žene i vaš muškarac može u tom području pronaći svoje zadovoljstvo. Gotovo da i ne postoji pripadnik jačeg spola koji može odoljeti ženskom tijelu u seksi donjem rublju. Povedite ga u šoping i dozvolite mu da vam kupi nešto u čemu vas želi vidjeti i okusiti.

Iznenađenje
Igrice zavođenja mogu biti vrlo seksi, a za to je zaslužna muška mašta. Dopustite mu da mašta i iznenadite ga kad se bude najmanje nadao. Prijedlog je iznenađenje ispod balonera. Ogrnite se samo balonerom ili haljinom na kopčanje ispod koje se krije samo vaše golišavo tijelo i dopustite mu da sam otkrije iznenađenje.

>> Muškarci otkrili što ih 'pali' kod žena

>> 4 maštovite igrice koje će poboljšati seks

Inicijativa
Iznenađenja su uvijek najslađa pa pokušajte i s ovim. Dok gledate film, perete zube ili jednostavno uživate u popodnevnom dremuckanju iznenadite ga nježnim poljupcima počevši od usana, preko vrata pa sve niže. On će odmah shvatiti što se događa, a strasti neće biti kraja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju