Vrlo je tanka granica između onog što muškarci smatraju seksi i onog što poručuje: previše se trudite. Šljokice, crveni ruž i mrežaste čarape samo su dio mitova o seksepilu koji su muškarcima smiješni, a ne zavodljivi. Kako bi izbjegle ovakve situacije važno je razlučiti što je doista seksi, a što baš i nije

1. Mrežaste čarape
Iako zvuči kao neistina, ali mrežaste čarape muškarcima izgledaju seksi jedino u uniformi francuske sobarice. Čarape ovog tipa su prenaglašene i pripadnici jačeg spola ne razumiju njihovu svrhu. Želite li ga oboriti s nogu, minica će biti sasvim dovoljna.

2. Besprijekorno naneseni crveni ruž
Iako je žarko crveni ruž vrlo seks kad je riječ o susretu s muškarcem kojeg želite zavesti on govori: 'Gledaj, ali ne diraj moj savršeni besprijekorni look' . Sjajilo ili žarki ruž izgledaju vrlo slasno, ali poljubac s njima baš i ne. Muškarci ne vole jesti ruž i ne žele se zalijepiti za vaše usne.

3. Puhanje u uho
Nema ništa seksepilnije od spontanog ženskog šaputanja na uho, ali puhanje u uho s namjerom da ga uzbudimo daleko je od poželjnog i uzbuđujućeg. Važno pravilo je ne pokušavajte, već doista budite spontani.

4. Nenošenje donjeg rublja
To je još jedan seksi mit koji djeluje jedino u teoriji ili na erotskom filmu. Nenošenjem donjeg rublja možete iznenaditi svog partnera u nekoj intimnoj atmosferi, ali sama pomisao da tijekom cijelog radnog dana niste nosili gaćice baš i nije primamljiva. Ovaj tip zavođenja daje krivu poruku.

5. Sjenilo sa šljokicama
Niti jedan muškarac ne izlazi s ženom zato što prati trendove šminkanja. Iako su šljokice u trendu, ne pretjerujte jer muškarci to doista ne razumiju, a samim time i ne smatraju ih seksi. Njih zanima što je ispod silne šminke, zato budite umjerene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju