Želite li začiniti vaš seksualni život, zavirite na mjesto gdje žive okusi i teksture – vašu kuhinju. Tko zna uživati u hrani zna uživati i u seksu, a za dvostruki užitak možete odjednom uživati u oboje. Donosimo vam pet namirnica koje vjerojatno imate u frižideru, a koje mogu poslužiti kao seksualni rekviziti. Ako vam je ponestalo nečega s popisa, trk u najbližu trgovinu!

1. Čokoladni preljev
Nema hrane koja je više seksi od čokolade. Topao ili hladan, izlijte po partneru malo čokoladnog preljeva, a želite li igricu učiniti još slađom gledajte ga u oči dok to radite.

2. Šlag
Uz čokoladni preljev odlično ide šlag pa prelijte partnera i njime. No, šlag nije vezan uz seks samo zato jer je jako seksi lizati ga s tijela, već i zbog zabave. Tko ne voli zvuk šlaga koji štrca iz boce? Zabaviti se važna je, ali često zanemarena, komponenta odličnog seksa.

>> 9 stvari koje žene zanemaruju tijekom seksa

3. Puding
Jedan od načina na koji se možete igrati pudingom je da ga razmažete jedno po drugome, ali ako tražite manje neurednu varijantu pokušajte se hraniti međusobno pudingom. To je super način da se zagrijete za seks i budete nestašni.

>> 5 najvećih muških seksualnih strahova

4. Jagode

Jagode se smatraju afrodizijakom, ali ne samo iz kemijskih razloga. Pripadaju skupini hrane koja budi seksualnu želju jer podsjeća na nešto drugo, u ovome slučaju na tjelesne sokove. Njihovoj sočnosti nećete moći odolijeti, pogotovo ako su namočene u tekuću čokoladu i njima vas hrani vaš partner, i obrnuto.

5. Kockice leda
Velika hladnoća na osjetljivim dijelovima tijela praćena poljupcem s vrućih usana na istom mjestu u trenutku će vas dovesti do jakog seksualnog uzbuđenja. A tu je i zabava dok rukom hvatate kockice leda koje se tope po partnerovu tijelu – mjerica neozbiljnosti u velikoj će količini začiniti vaš seksualni život!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju