Mjesto na kojem ste pod povećalom i na kojem uvijek zure u vas tražeći vam i najmanju manu, vruća stolica je u domu njegove mame. Kako biste postali omiljena snaha i svoju poziciju zadržale dovoljno dugo da vas svekrva ne smatra prijetnjom donosimo vam tvrdnje koje nikada ne smijete izreći pred njom

1. Zašto ga morate zvati baš svaki dan?
Ono što će uslijediti nakon ovog pitanja ne želite si priuštiti ni u najgoroj noćnoj mori, jer kako si majka može dopustiti da prođe dan ne znajući što je njen voljeni sin doručkovao, što će ručati i je li uredan i nahranjen. Zamka se krije u činjenici da ako vi to niste napravile za svog voljenog, mama hoće.

>>8 pravila ponašanja koje zahtijeva svekrva

2. Vaš sin je nevjerojatno dobar u krevetu

Nikada ne spominjite riječ seks i ne pokušavajte aludirati na tu vječnu tabu temu. Ona to ne želi znati  jer njen sin to jednostavno ne radi.

3. Ne želim ostati kod kuće i rađati djecu dok vaš sin gradi karijeru
O ne, ne u njeno vrijeme toga nije bilo, ženi je mjesto u kući sa djecom o karijeri nema niti  govora dok god djeca ne porastu. I naravno, ako se odlučite biti majka s karijerom budite spremne na kritiku.


4. Vaš ručak je toliko masan da su mi krvne žile doživjele blago začepljenje

Ni u ludilu da vam nije palo napamet kuditi njena jela, naprotiv na vama je da pojedete najmanje dvije porcije, tražite jednu za doma i nakon doze hvaljenja diskretno ju zamolite za recept.

5. Tražimo gospođu za pomoć u kući, nemam vremena za čišćenje i peglanje
Zar je to moguće, da neka nepoznata osoba pegla košulje njenog sina, da posprema vaš krevet i pere vaše rublje? Takve stvari trebaju ostati unutar četiri zida jer u svoje vrijeme ona je radila sve to i odgajala vašeg muža, njegovu sestru i njegova dva brata. Stoga ako i imate kućnu pomoćnicu ponudite joj ugovor o zavjetu šutnje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju