Iako možda zvuči grubo i pretjerano no postoje muškarci s kojima nikada ne bi smjeli ući u vezu. No ako ste se ipak našle u takvoj situaciji možda je vrijeme da čim prije iz te veze i izađete. Doznajte s kojih 5 tipova muškaraca treba odmah prekinuti

1. Oženjeni
Kažu da ljubav dođe kada se najmanje nadate i svakom se može dogoditi da se nađe u takvoj situaciji. No iz toga se najčešće ne dogodi ništa dobro niti pozitivno. Biti druga žena nikako nije dobra stvar.

2. Bivši
Mudra izreka kaže: Bivši treba ostati bivši, a razlog je zapravo vrlo jednostavan. Vaša stara veza iz nekog razloga nije funkcionirala, a taj razlog je gotovo uvijek je opravdan. Iako i u ovoj situaciji postoje iznimke, prihvatite ako ne ide, ne ide.

3. Koji još nije prebolio bivšu
Iako je to karakteristika i žena to ne znači da je dobra. Ako stalno spominje bivšu te se nervira kada je vidi s drugim ili pak kada se napije pada u kušnju da je nazove, to znači da je još uvijek nije prebolio te da ste vi samo prijelazno razdoblje. Ne dozvolite si da nekome budete privremena terapija.

4. Koji žele da budete najbolje prijateljice s njegovom bivšom
Iako izreka iznimke potvrđuju pravila ponekad stoji, ovakve situacije gotovo su nemoguće. Ako partner od vas traži da se družite i izlazite s njegovom bivšom i po mogućnosti postanete najbolje prijateljice, to je pokazatelj da s njim doista nešto ne štima.

5. Vječni pubertetlija
Lijepo je kada se muškarac uvijek osjeća mlado, no karakteristike tinejdžera poput još uvijek živi sa roditeljima, ne da mu se raditi 'ozbiljan' i odgovoran posao ili prijatelji i partijanje uvijek na prvom mjestu nikako ne ulijeva povjerenje. Htjeli mi to ili ne u jednom trenutku svi mi moramo odrasti no ne s 50+ već ipak malo prije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju