Teorija po kojoj je su sve žene jedna drugoj suparnice zbog čega ne postoje duboka ženska prijateljstva lišena zavisti i iskrenog povjerenja već je odavno opovrgnuta. To je javnosti pokazala i televizijska posveta ženskom prijateljstvu 'Seks i grad'. No, moramo priznati da postoji 5 određenih žena koje baš ne volimo u blizini svog dragog

1. Bivša djevojka vašeg partnera
Jer nikada niste sasvim sigurni osjeća li još uvijek nešto prema njoj. Je li vam ispričao baš sve u vezi s njom? Ili je ipak ono najvažnije prešutio? Kako su provodili vrijeme zajedno? Koliko su se voljeli? Zašto su se rastali? Je li njihov seks bio bolji od vašeg?

Gotovo da ne postoji žena koja nije znatiželjna kada je riječ o bivšoj djevojci njenog dragog. Budući da muškarci uglavnom izbjegavaju odgovarati na ova i slična pitanja ili daju prilično neodređene odgovore, ta njihova tajanstvenost još više potiče žene da razmišljaju o takvim stvarima.

Gotovo da ne postoji žena koja nije znatiželjna kada je riječ o bivšoj djevojci njenog dragog

>> 4 neočekivane osobine na koje žene padaju

2. Najbolja prijateljica vašeg partnera
Jer ona je, po definiciji, zabavna, duhovita i uvijek dobro raspoložena. Ako, kojim slučajem, dobro izgleda, onda je to razlog više da je ne volite. Izluđuje vas kada vaš partner provodi vrijeme u njenom društvu i poslije toga se vrati odlično raspoložen. Kada ste u njihovom društvu, osjećate se zapostavljenom i suvišnom, uglavnom se samo smješkate i ne razumijete njihove zajedničke šale.

Sama pomisao da je vaš dragi, bar na trenutak, na prvo mjesto stavio neku drugu ženu, pa makar to bila i najbolja prijateljica, dovodi vas do ludila. Ipak, ne zaboravite da ta druženja s najboljom prijateljicom vremenom postaju sve rjeđa, dok veliku većinu vremena u centru njegove pažnje ste ipak vi!

>> Razotkrivajući horoskop: Evo kako varaju pojedini znakovi

3. Njegova majka - gospođa svekrva
Jer ona kuha najbolje na svijetu. Sarma koju vi napravite, nikada neće biti tako dobra kao njezina. Jer ona najbolje zna što je njenom sinu (a vašem mužu ili dečku) potrebno. Ipak, ona je ta koja ga je rodila i odgojila.

Uz sve to, vaš dragi nikada ne zna da joj kaže ne. Ali bez obzira na sve, zahvaljujući svekrvi, vi imate primjer kakva ne treba biti 'kada odrastete'.

Napomena: Ako je vaša svekrva jedna divna, nenametljiva osoba s kojom se slažete bolje nego s rođenom majkom zanemarite gore navedeno.

>> 5 malih muških laži o seksu

4. Vaša šefica

Jer je uvijek nezadovoljna i frustrirana. Kad uđe u kancelariju, imate osjećaj da vas je zadesio uragan. Uvijek misli da sve zna najbolje, a u stvari svoje neznanje nastoji prikriti ističući vaše nedostatke. Ne volite je jer ima veće mogućnosti od vas. Nikada vam nije uputila riječ pohvale.

Ne volite je jer ste joj podređeni, iako mislite da ste sposobniji od nje. Iako vam stvara samo stres u životu, imate dvije mogućnosti: da budete strpljivi i nadate se da će se stvari promijeniti kad ona dobije otkaz ili da vi promijenite posao.

Napomena: Ako je vaša šefica sposobna žena i dobra osoba te vaša prijateljica, zanemarite gore navedeno.

5. Sponzoruše
Jer su po pravilu zgodne, imaju dugu njegovanu kosu, lijepo lice i velike grudi. Muškarci su ludi za njima, iako većina njih to poriče. Nikako vam nije jasno zašto takve djevojke uvijek uspijevaju dobiti sve što hoće od muškarca.

Osim toga, ništa u životu konkretnije ne rade osim svakodnevnih tretmana u kozmetičkim i frizerskim salonima i obaveznih noćnih izlazaka. Ipak, ako vam je to neka utjeha, muškarci takve žene vole kao prolaznu zabavu, a ne ozbiljniju vezu u kojoj se vide u budućnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju