Govor tijela je vrlo snažno oružje koje se uz prave podatke dobro može iskoristiti. Za razliku od žena koje su nešto kompliciranije, muškarci imaju nekoliko stalnih reakcija i pokreta koji u trenu otkrivaju sviđate li mu se ili ne. Želite li biti uvijek korak ispred pročitajte njegovo ponašanje

Podizanje obrva
Mala radnja koja traje svega sekundu do dvije puno govori o njegovim namjerama. Pomicanje obrva nesvjesna je reakcija na iznenađenje, odnosno pozitivni učinak koji žena ostavlja na muškarca.

Otvorene usne
Sretne li vam se ikad pogled s muškarcem koji vam se sviđa obratite pažnju na njegove usne. Ako su one blago otvorene ili pak razvučene u zavodljivi osmjeh znajte da ste u igri te da vam neće moći odoljeti.

'Skeniranje' pogledom
Primijetite li kako vas muškarac odmjerava pogledom od glave do pete nemojte misliti kako ste ga prvi pročitali jer njegova igra je započela već u prvom trenutku kada vas je 'snimio'. On želi da vi primijetite kako vas promatra što znači da je na taj način napravio prvi korak.

>> Koji su najveći muški seksualni strahovi?

>> Otkrivamo pravu istinu o izreci - kakav nos takav ponos!

Stav
kada je riječ o zavođenju prvi dojam je vrlo važan pa upravo iz tog razloga on će se maksimalno potruditi da izgleda što bolje te ostavi najbolji dojam. Muškarac kojem se sviđate prići će vam u uspravnom stavu koji ističe njegovu fizičku snagu kao i čvrst karakter.

Dodir
Dodir može biti vrlo lijepa gesta , ali može izazvati i nelagodu. Prava doza nježnosti koja uključuje nježan dodir po leđima ili laktu dok vam ostavlja prostora da prođete, nije slučajna već itekako isplanirana te otkriva da je ozbiljno zainteresiran.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju