Nekima ste se nasmijali, nekih prepali, a na neke tek okrenuli očima u nadi da će prepoznati znak za brzinski rikverc . Koje 'ulete' biste stavili na listu 'ni slučajno', a koje preporučate muškom rodu za uspjeh kod suprotnog spola?

S obzirom da je prvi dojam najvažniji i teško ga je popraviti, a o njemu često ovisi i ishod udvaranja, muškarci se trude biti originalni i zadiviti. Žene pozivamo da se prisjete loših 'uleta', a muškarce da navedeno ne pokušavaju ako imaju bilo koji drugi zavodnički adut u rukavu.

JEDNOSTAVAN RAZGOVOR

Najjednostavnije i najsigurnije je započeti razgovor na uobičajen način - predstavljanjem. Ako kažete svoje ime i upitate svoju odabranicu možete li je počastiti pićem, vjerojatno je nećete natjerati u bijeg.

SEKS ČUVAJTE ZA SPAVAĆU SOBU
Ako i planirate avanturu za jednu noć, nemojte to odmah javno dati do znanja. Pristup rečenicom 'Bojim se mraka, mogu li spavati s tobom?' vjerojatnije će završiti okretanjem očima nego pristankom.

ROMANTIKA NA DJELU
Koliko god prezirali filmske večere uz svijeće, teško je odoljeti lijepim, romantičnim gestama poput poziva na šetnju uz plažu. Time nećete uvrijediti osobu, a ona će više cijeniti vaš iskren i skroman pristup. Čak i ako odbije poziv, barem ćete znati da nije romantičan tip kao vi.

IZBJEGAVAJTE OTRCANE FRAZE
Ako ne želite da vaša odabranica pomisli kako ste neoriginalni, dosadni i neiskreni, izbjegavajte isprazne fraze poput 'Počastio bih te pićem, ali bit ću ljubomoran na čašu u tvojim rukama'. Osim toga, ovakvi klišeji daju dojam da je ona samo još jedna u nizu kojoj ste pokušali 'prodati' priču.

HUMOR JE UVIJEK USPJEŠAN
Važno je razlikovati smiješnu izjavu od one za koju samo vi mislite da je smiješna. Primjer prve bi bio 'Jesam li ti dovoljno zgodan ili trebaš još jedno piće?', a za drugu prethodno navedena. Humor je najbolji način za opuštanje situacije i pozitivan prvi dojam.

>> U 7 koraka do vladarice muškaraca

>> 7 seksi igrica koje će vas izludjeti

GRANICA DOBROG UKUSA

Tu granicu se prelazi nepristojnim i egocentričnim izjavama. Čak i ako ne mislite ozbiljno, izbjegavajte svaku izjavu kojom biste mogli uvrijediti nečiju inteligenciju ili dostojanstvo, a sebe pohvaliti. Radije odaberite šale na svoj račun nego na tuđi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju