Kako bi poboljšali seksualni život ne morate posezati za raznim seksualnim pomagalima, kostimima, ekstremnim pozama. Nekim muškarcima dovoljne su puno jednostavnije stvari poput mokre majice prilikom pranja suđa ili pogleda na vašu stražnjicu dok pospremate krevet

Moja supruga ima zgodnu naviku da se ponekada, dok pere suđe poprska vodom po majici. To je tako seksi, čim vidim njene vlažne grudi i bradavice odmah odjurimo u spavaću sobu.
Matej (36)

>>3 Kama Sutra poze za seks koji se pamti

Volim kad moja djevojka pije iz flaše, taj prizor raspaljuje moju maštu i asocira me na razne prljave igrice. Istog trenutka poželim voditi ljubav s njom.
Marko (26)

Volim kad moja djevojka pije iz flaše, taj prizor raspaljuje moju maštu i asocira me na razne prljave igrice

Moja voljena zna što me najviše uzbuđuje, ne mogu odoljeti kada obuče seksi rublje, legne na krevet i prstima mazno šara po tijelu. Za mene je to najizazovniji poziv da joj se pridružim Vedran (31)

>>4 poze za nezaboravan ljetni seks

Kada se moja supruga iznenada sagne kako bi nešto dohvatila odmah je poželim, jer na< pamet mi pada moja omiljena doggy style poza.
Željko(34)

Za pothvat moje supruge treba prije svega imati smjelosti, često dok sjedimo u restoranu sa prijateljima priušti mi nevjerojatno zadovoljstvo. Baš kao u filmovima izuje cipelu i ugnjezdi svoje stopalo u mom krilu polako kružeći oko mog spolovila, dajući mo do znanja koliko me želi.
Željko (40)

Jednom prilikom djevojka me nazvala usred poslovnog sastanka, dok sam stajkao u odijelu s nekoliko suradnika, ona je s druge strane maznim glasom govorila kako se dodiruje i kako baš uživa. Poludio sam od želje za njom.
Igor (29)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju