Kako je prvi dojam vrlo često presudan u procjenjivanju osobe, žene daju sve od sebe kako bi muškarcima pokazale ono što one smatraju najbitnijima. No, naglašavaju li prave stvari?

Fizički izgled i cjelokupan imidž itekako utječu na stvaranje prvog dojma. No, možda ćete se iznenaditi onime na što muškarci obraćaju najviše pažnje i na koji način gledaju ženu.

Dakle, što muškarac prvo primjećuje na ženi?

1. Osmijeh
Ono što je muškarcima bitno jest iskrenost i prirodnost osmijeha. Ako je isforsiran i lažan muškarci će ga pri prvom susretu itekako znati prepoznati.

2. Kosa
Većina muškaraca ne prepoznaje ispucane vrhove, a izrastom se zamaraju kao i žene nogometnim transferima. No, primijetit će ako imate meku i sjajnu kosu i miriši li ugodno. Čista kosa, a ne ona ošišana po posljednjim trendovima, ono je što muško oko percipira.

3. Dekolte
Muškarci vole gledati u ženski dekolte. To nije nikakva novost i to ne znači da trebate stalno hodati s otkopčanim gornjim gumbima na košulji ili izrezom do pupka. No, otvoreni izrez sigurno će privući veće zanimanje od strogo zatvorene dolčevite.

4. Šminka

Možda zvuči nevjerojatno, ali muškarci primjećuju vašu torbu

Svaka žena make-upom želi istaknuti ono najbolje. Ali ako pretjerate s naglašavanjem, muškarac neće gledati vaše lice već će proučavati kako ste samo uspjeli toliko kombinacija boja i pudera staviti na sebe .

Vole li muškarci žene drugačije nego one njih?

5. Koža
Možda se vi cijeli dan uzrujavate zbog prištića na bradi za kojeg ste uvjereni da se vidi iz aviona. No, on ga neće zapaziti, ra razliku od narančastog tena postignutom pretjeranim sunčanjem u solariju.

Muškarci vole sitnije žene bujnog poprsja

6. Torba
Možda zvuči nevjerojatno, ali muškarci primjećuju vašu torbu. Ne obraćaju pažnju na njezin model, boju i potpis, no imate li veliku torbu ili ruksak ispunjen rezervnim majicama, napola popijenima bocama vode ili dvije kozmetičke torbice mogli biste ostaviti dojam da ste komplicirana za 'održavanje', iako to možda uopće nije tako.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju