Životinje su ljudima najbolji prijatelji i od njih se može naučiti puno toga. Na mogu pričati, no svojim ponašanjem vam mogu pokazati smjernice koje će vam itekako pomoći u odnosu s partnerom

Psi, mačke, ribice i papige možda ne znaju pričati, no uzbuđenje koje pokazuju kada stignete kući i bezuvjetna ljubav koju vam pružaju vam može pomoći da unaprijedite vezu i odnos s muškarcem.

Ne izlazite iz kuće bez pozdrava!

Koliko puta vam se dogodilo da ste izašli iz kuće bez da ste pozdravili partnera? Pas vam to nikada neće dopustiti i uvijek će pronaći način da dopre do vas, a vama će to itekako uljepšati dan. Naučite lekciju i pozdravite partnera te mu poželite ugodan dan.

Svima je potrebna pažnja!

Na početku veze je sve tako savršeno, no ubrzo zaboravite da je odnos potrebno njegovati kako bi uspio. Biste li zaboravili očistiti akvarij ili prošetati psa samo zato što ste opterećeni problemima ili ste u velikoj žurbi? Razmislite i o pažnji koju poklanjate partneru!

Svi smo različiti!

Nisu sve mačke iste, neke se obožavaju maziti u krilu, no druge su spremne provesti cijeli dan ispod kreveta. No to su vaši ljubimci i znate što od njih možete očekivati. isto je i s partnerom, dopustite mu da bude drugačiji i ne uspoređujte ga s bivšima. Uostalom, nisu li baš te osobine one zbog kojih vam se toliko svidio na početku?!

Ne zaboravite na magičnu riječ oprosti!

Novi stanovnik vašeg doma je mali psić koji nekoliko puta dnevno napravi svinjariju u vašem domu, no samo jedan pogled na to malo stvorenje i jasno vam je da vikanje nije rješenje. Opomenut ćete ga i uzeti to malo klupko u krilo kako bi ga pomazili. Učinite isto s partnerom, recite mu što vas smeta pa čak i povisite glas, no nakon toga potražite smirenje jedno drugom u zagrljaju.

Vaš partner se ne mora sviđati svima!

Neki ljudi su obožavatelji mačaka dok drugi za kućne ljubimce radije imaju tarantule i zmije. Normalno ja da neće svi, pa čak ni neki od vaših najboljih prijatelja prihvatiti vašeg partnera. Ne mora svatko misliti d aje on super frajer i da ste baš sretni što ga imate, dovoljno je da to mislite vi!

>> Prešutite ponešto: 9 rečenica koje izluđuju muškarce

>> 7 najgorih muških razloga za nevjeru

Dodir čini čuda!

Različita istraživanja su dokazala kako dodir ili zagrljaj povećava razinu hormona oksitocina zbog kojeg se osjećamo odlično. Baš kao što mazite kućnog ljubimca učinite to i s partnerom. To će goditi svima!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju