Seksualnost je nešto o čemu se uči cijeli život, a svaka bi žena trebala raditi na ovom području. Želite li maksimalno uživati u odnosu s partnerom i doživjeti vrhunac, pridržavajte se pravila koja garantiraju nezaboravni seks


1. Osobna higijena uključuje i depilaciju genitalne zone. Stidne dlačice nisu u modi, no osim trenda depilacija garantira čist i svjež izgled.

2. Zaštita je ono o čemu svaka žena mora voditi računa. Nikada se ne upuštajte u nezaštićeni seks, a planirate li u provod uvijek sa sobom nosite prezervativ.

3. Seks nije oružje koje ćete upotrijebiti da vas muškarac zavoli. Put ka ljubavi ipak gotovo uvijek ide obrnutim smjerom.

4. Seks bez obaveza za ženu je vrlo težak. Ako niste sto posto sigurni da možete savladati svoje emocije nemojte se niti upuštati u takve igre jer posljedice mogu biti vrlo komplicirane.

5. Istraživanje vlastitog tijela i seksualnosti putem masturbacije ne bi trebao biti tabu. Dokazano je da samozadovoljavanje pojačava orgazam te pozitivno utječe na seksualni život

6.Seks je obostrani užitak, zato činite jedino ono što vam odgovara i u čemu uživate i ako niste raspoloženi ne sramite se reći ne. Želite li preuzeti inicijativu svaki će vam muškarac biti zahvalan.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju