Svaka veza ili brak imaju svoje uspone i padove, strastvene epizode i kadrove iz filmova u kojima ne nedostaje drame, suza i razbijenog posuđa. Ali uz ljubav i povjerenje svaki odnos je priča sa sretnim završetkom. No, ukoliko ga počinje nagrizati crv sumnje koji s vremenom postaje sve veći i vidljiviji, obratite pažnju na određene znakove koji bi mogli upućivati na prevaru

 

Pokazatelj prevare broj 1: Posvećuje vam manje pažnje
Na početku prevare partner će čak pokazivati veći interes za svoju suprugu ili djevojku i to zbog grižnje savjesti. Nakon te prvotne faze i prihvaćanja dvostrukog života kojeg uspješno vodi, počet će sa zanemarivanjem, ali i povremenim podbadanjem, sarkastičnim primjedbama te pronalaženju grešaka kod partnerice.

Pokazatelj prevare broj 2: Njegov miris
Upravo mirisni trag probudi žensku intuiciju. Ukoliko partner kući stigne ne mirišući na svoj parfem te odmah uleti u kupaonicu ne bi li se istuširao, što nije njegov uobičajen ritual, imate mu pravo bez ikakvog okolišanja postaviti nekoliko pitanja.

>> 4 razloga za prevaru bez kajanja

Pokazatelj prevare broj 3: Promjena izgleda
Sve češći odlasci frizeru, redovito brijanje i obnavljanje garderobe mogli bi upućivati na sasvim novu osviještenost o izgledu vašeg muškarca. Ali isto je tako moguće da se nekom drugom želi pokazati u najboljem svijetlu.

Pokazatelj prevare broj 4: Produženo radno vrijeme
Već smo se naviknuli da službeni završetak radnog vremena nije i trenutak kada odlazimo sa svog radnog mjesta. Smanjeni broj ljudi u uredu, projekti koju su već trebali biti dovršeni i nezainteresirane kolege zatekli su svakog od nas, pa moguće i vašeg muškarca. Ali ukoliko nekoliko sati produženo vrijeme odjednom postane svakodnevica, moguće je da je riječ o predanosti nekoj od kolegica, a ne izvršavanju obaveza.

Pokazatelj prevare broj 5: Privatni telefonski razgovori
Bliži li vam se rođendan? To bi mogao biti razlog zašto partner izlazi iz sobe kada razgovara na mobitel ili na pitanje s kim je razgovarao odgovori općenito ili maglovito. Tko zna možda vam priprema tulum iznenađenja, a ukoliko je proslava rođendana već mjesecima iza vas pripazite priprema li vam se neko neugodno iznenađenje.

Pokazatelj prevare broj 6: Surfanje internetom u kasnim satima
Sumnjivo vam je prečesto provjeravanje društvenih mreža i okviri u kutu ekrana koje u kasnim večernjim satima upućuju na poruke tijekom chatanja? Zatvori li naglo web stranicu na kojoj se nalazi, pitajte partnera čemu tolika tajnovitost.

Pokazatelj prevare broj 7: Velika promjena u seksualnom životu
Preljubnik se prepoznaje i u seksu. Prečesto vođenje ljubavi u koje uvodi nove poze i eksperimentira s nekim vama nepoznatim pristupima, ili pak nezainteresiranost za vaš seksualni život, dokazuju da je došlo do ozbiljnih promjena u vašem odnosu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju