Odmaknite se od kreveta! Ovaj mjesec 'vodoravni tango' ne biste trebali plesati samo između plahti. Zašto? Zato jer se priroda budi, a s njom i vaša mašta, prpošnost i želja za novim. A gdje najbolje zadovoljiti sve to nego u seksu! Donosimo osam prijedloga za vrući seks u ožujku.

Seks na kiši
Ne morate biti na moru da biste osjetili užitak mokrih tijela priljubljenih jedno uz drugo u prirodi. Kapljice kiše koje padaju po vašem tijelu pojačat će čula tijekom seksa, naročito za vrijeme orgazma.

Seks na livadi
Vođenje ljubavi u travi uzbudljiva je kombinacija romantike i egzibicionizma. Još ako pada kiša, bit će to poput scene iz Sumrak sage.

Seks tijekom pauze za ručak

Umjesto ručkom, počastite se dobrim popodnevnim seksom koji će vas itekako zasititi. Barem do navečer. Samo prije upozorite šefa da ćete se na pauzi možda zadržati koju minutu dulje jer imate neodgodivog posla...

Glasan seks

Neka vaši susjedi, cimeri i prolaznici znaju da upravo uživate u dobrom seksu. Ako se potpuno opustite, budete nesputani i ludo se zabavljate zašto biste se cenzurirali? Ne mora vas biti briga čuje li vas netko.

Tinejdžersko maženje
Sjećate se dugih maženja kada ste bili tinejdžer? Oživite te uzbudljive dane i s partnerom idite korak po korak. Prvi dan samo se mazite u odjeći, drugi dan mazite se bez odjeće, a treći se potpuno prepustite.

>> Poze u kojima veličina nije bitna

>> 4 vrhunske poze za seks pod tušem

Gaćice u džepu
Bez njegova znanja, stavite ujutro svoje gaćice partneru u džep i kada ih tijekom dana pronađe osjećat će se poput Kolumba koji je upravo otkrio Ameriku i želi je detaljno istražiti, s time da je Amerika eufemizam za vaše erogene zone.

Kama Sutra

Početak proljeća savršeno je vrijeme da se upoznate s najpoznatijim priručnikom za vođenje ljubavi. Budite odvažni i isprobajte barem jednu pozu, a šanse su velike da ćete se vratiti po još novih ideja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju