Ne postoji određeni tip muškarca koji voli 'švrljati'. Prevari su skloni svi, a umjesto da razbijate glavu kako bi našli odgovor na pitanje 'zašto?', radije razmislite o načinu na koji ćete poboljšati vezu. Donosimo vam 8 stvari koje bi mogle pomoći

1. ZAHVALNOST
'Dok nas smrt ne rastavi' riječi su s kojima ulazimo u bračnu luku. Ipak, pokušajte svaki dan gledati kao na posljednji koji provodite sa svojim partnerom. Takvim odnosom pokazat će te koliko ga volite. Komplimentom, ljubavnom porukom ili romantičnom večericom vaš partner osjećat će se posebnim i poželjnim.

2. INTIMNOST
Muškarci su definitivno robovi svog libida, ali istina je da i oni ulaze u aferu iz želje da s nekom osobom budu intimni, a ne samo fizički. Treba znati kako se muškarac otvara emotivno tek nakon što ostvari fizičku vezu.

3. VELIKE RIJEČI
Za razliku od muškaraca, žene vole razgovarati o svojim osjećajima. Osjetite li kako vaš partner želi nešto podijeliti s vama, saslušajte ga pažljivo i pokušajte ga shvatiti krajnje ozbiljno.

4. FAKTOR PRIJATELJSTVA
Vjerovali ili ne, dozvolite li svom partneru redovite slobodne aktivnosti s njegovim prijateljima i kolegama, možete spriječiti nevjeru. Muškarcima je potreban osjećaj pripadnosti i važnosti u društvu tako da ga neće tražiti u nekom beskorisnom flertu.

5. ODRASTITE ZAJEDNO
Ovo je posebno važno parovima koji njeguju vezu još od srednjoškolskih dana. S godinama ljudi se razvijaju kao osobe i mijenjaju svoje navike. Važno je da kroz te životne faze prolazite zajedno. Odaberite zajedničke ciljeve i uspjet će te – na primjer promijenite stan u kojem već duže vrijeme živite

6. RAZGOVOR JE KORISTAN, AKCIJA JOŠ BOLJA
Žene obično razgovorom rješavaju stvari. To je, naravno, dobro, ali muškarci više vole akciju. Dakle, izbjegavajte duge priče i analize i napravite nešto korisno i konstruktivno za oboje. Umjesto pričate o tome kako ste se vas dvoje udaljili, organizirajte neke zajedničke tjedne aktivnosti ili provedite aktivan vikend u prirodi.

7. ČEŽNJA
Kako bi vaš partner shvatio koliko mu doista značite, dajte mu priliku da to i osjeti. Nađite si neki hobi, šetajte, vježbajte, neka vaš partner bude sam sebi društvo nekoliko dana u tjednu i shvatiti će koliko mu značite. Počet će cijeniti svaki trenutak proveden s vama.

>> Odjeća govori hoće li vas zavesti ili oženiti

>> 5 najvećih ubojica ženske strasti

8. POVJERENJE
Povjerenje je najvažnija stvar u vezi, a teško se gradi i lako se gubi. Ima li vaš partner povjerenja u vas, imati će ga i u sebe. On mora znati kako uvijek može računati na vas., Njegov trenutak slabosti nemoj te koristiti kao argument u svađi i razmiricama i ismijavati njegove mane. Dozvolite mu da vam se u potpunosti može povjeriti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju