Žene često zaziru od muških seksualnih fantazija jer ih smatraju bizarnima i pretjeranima. Provjerite o čemu oni sve maštaju, a možda vam i neka vruća ideja dobro dođe


1. Vođenje ljubavi s dvije žene (ili više njih)

Scenarij je jednostavan: dvije ili više prekrasnih žena koje istodobno zadovoljavaju sve njegove najluđe maštarije. Ima li išta bolje od toga za njega?

Fantazija o vlastitom haremu stara je koliko i muški rod, a da ne govorimo o tome što bi poželio da se događa pred njegovim očima.

Muška maštarija u kojoj ste vi seksi zavodnica u uniformi medicinske sestre, stjuardese ili sobarice možda vam se čini jako banalnom, ali to je ono što neke muškarce vrlo uzbuđuje.

2. Vođenje ljubavi na javnom mjestu
Mnoge muškarce uzbuđuje pomisao na vođenje ljubavi na javnom mjestu kao što je parkiralište, uličica, plaža ili haustor. To su skrivene lokacije na koju bi netko lako mogao iznenada banuti.

Ipak, seksolozi smatraju da je riječ o scenariju kojim mnogi žele prekinuti seksualnu rutinu odnosno pojačati adrenalin.

3. Žena u seksi kostimu
Medicinske sestre, stjuardese, školarke, policajke i sobarice dio su njihovih najdubljih maštarija. Muška maštarija u kojoj ste vi seksi zavodnica koja mora ispuniti sve njegove zahtjeve možda vam se čini jako banalnom, ali to je ono što ih doista pali.

Neki parovi, kako bi dodatno 'nabrijali' situaciju, u ovakvim kostimiranim igricama prakticiraju i neke male odgojne mjere, naravno uz partnerovo odobrenje. Nema ništa loše u nekoliko sočnih udaraca po guzi.

4. Sado-mazo
Želi vas zavezati i dominirati nad vama ili pak želi kroz sve to sam prolaziti? Ovo bi mogla biti jedna od njegovih najskrivenijih fantazija.

Volite li grubost, ovo je definitivno prilika za vas, ali nemojte ništa raditi pod prisilom. Važno je da oboje uživate u seksu i ako niste za takve igrice radije odustanite kako sve ne bi ispalo isforsirano i neprirodno.

5. 'Prljavi' razgovori za vrijeme seksa
Šutnja za vrijeme seksa većini muškaraca nije nimalo uzbudljiva pa pokušajte s nekoliko 'zločestih' upadica koje mogu ispasti zabavne i zanimljive.

To će mu pružiti osjećaj dominacije jer izgovarajući svoje misli u datom trenutku, stvorit ćete osjećaj kontrole, a vaše seksualne igre postat će još vatrenije.

6. Zrele žene
Ideal žene u najboljim godinama je vrlo popularna fantazija većine pripadnika muške populacije, a pravi primjer može biti putena Monica Bellucci.

Mladi muškarci sigurno ne bi imali ništa protiv sve naučiti od jedne takve iskusne super žene..

7. Razgolićene fotografije i 'vrući' filmovi
Nestašne poze u oskudnoj odjeći ili seksi položaji u punoj akciji i sve to pred objektivom njegovog aparata ili kamere. Poznato je da muškarci uživaju u porno filmovima pa ne čudi kako žele i oni postati dio produkcije. Volite li provoditi vrijeme pred objektivom probajte, možda se iznenadite svojom sposobnošću zavođenja.

No bez obzira na muške želje i prohtjeve na vama je da se izjasnite. Kako u seksu tako i u vezi, sve je stvar kompromisa i poštovanja, pa ako već odlučite svom partneru podariti jedno nezaboravno seksualno iskustvo, ne zaboravite od njega tražiti isto!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju