Zašto odmah pita 'gdje je…', a još nije ni potražio ono što mu treba. To je samo jedna od najčešćih pritužbi ljepšeg spola na neobjašnjive muške sklonosti. No kao i uvijek, muškarci imaju 'logično' objašnjenje za svaki svoj postupak koji izluđuje njihove odabranice. Donosimo najpopularnije muške navike i njihova tumačenja iz muškog kuta

Pripadnice ženskog roda će se zasigurno pronaći u jednoj od sljedećih situacija, no sada će saznati i odgovor na pitanje 'zašto?!' Ovaj put žene pitaju, a muškarci odgovaraju.

... za svaki posao kažu da će trajati 15 minuta?
Ako kažemo istinu, nastat će svađa oko toga zašto tako dugo (ako je riječ o trajanju puta ili nekom 'muškom' poslu) i trajat će još duže nego je trebalo. Ovako se osiguramo da nas nećete smetati barem tih 15 minuta i da se zbog prepirke posao neće još više odužiti.

>> 3 trika uz koja će muškarac 'potrajati' u seksu

... pitaju 'gdje mi je… prije nego potraže sami?
Odgovor je jednostavan: žene uvijek znaju gdje je što, a lakše je upitati nego tražiti.

... potajice koriste ženske proizvode iz kupaonice?
Nekad nam jednostavno zatreba malo kreme, šampona ili nas zanima za što služi neki proizvod. No bez brige, uglavnom se uvjerimo da je većina tih proizvoda besmislena i odustanemo od daljnje uporabe.

... ne primjećuju novosti na ženama?
Možda zato jer ih je previše i prečesto se mijenjaju. Šalu na stranu, muškarci su uglavnom okupirani samom vašom pojavom i prije će primijetiti kad nemate nešto na sebi nego kad imate nešto novo.

>> 7 ženskih trikova kojima muškarci ne mogu odoljeti

... zašto im je tako teško ispričati se?
To je genetski uvjetovano. Muškarac je kao glava kuće naviknuo biti taj koji mora u svemu biti dobar i odgovoran. Isprika i priznanje da smo u krivu u suprotnosti je s tom činjenicom. Iako znamo da smo u krivu, teško ćemo to priznati. Žao nam je.

... ne žele čuti kritiku o svojoj majci?
Majka je prva žena u životu svakog muškarca. Uz nju provedemo lijepe trenutke od prvog dana života. A teško je biti između dvije vatre i slušati kako žena koju voliš govori protiv druge žene koju voliš. Stoga je to najbolje spriječiti i prije nego počne.

... misle da će seks riješiti sve probleme?
Za muškarce je seks kao kombinacija penicilina i antidepresiva - liječi sve i popravlja svako raspoloženje. Stoga nisu sebični ako vas žele oraspoložiti na taj način kad se osjećate loše. Jednostavno brinu za vas i žele vam sve najbolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju