Sramežljive i plahe žene i djevojke više nisu u trendu. Iako još uvijek živimo u svijetu u kojem se muškarac vodi kao zaštitnik obitelji, sve je više onih koji žude za ravnopravnim ženama punim samopouzdanja koje zrače energijom i seksepilom

Ako niste znali sramežljive i plahe žene i djevojke više nisu u trendu, a na njihovi su mjesto došle one samostalne i sigurne sebe.

No nije riječ o nekom feminističkom pogledu 21. stoljeća, već i o muškarcima kojima su otvorene i samosvjesne žene puno privlačnije i seksepilnije.

Ključna riječ bila bi samopouzdanje koje je važno kako u ženskom tako i u muškom svijetu, a koje stvara osjećaj sigurnosti i sposobnosti.

Iako još uvijek postoje muškarci koji žele skrbiti i zaštititi svoju bolju polovicu, sve je više onih koji traže ravnopravne partnerice na koje se i sami mogu osloniti.

Među muškarcima su postale poželjne i one koje se ne boje reći 'mogu sama!', jer i žena zna kako otvoriti staklenku ili promijeniti žarulju.

>> Žene u tridesetima žele više seksa, novaca ili torbica?

>> Muškarci se boje seksa s napasnim ženama

Žene u svojim muževima i ljubavnicima više ne traže zaštitnika i vodiča kroz život već ravnopravnog partnera i prijatelja.

Iako se naše bake i djedovi možda ne bi mogli pomiriti s činjenicom kako je normalno da žena gradi karijeru i puni kućni budžet te da izađe sama s prijateljicama u noćni život, došlo je novo vijeme u kojem vladaju alfa mužjaci, ali i ženke.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju