'Rođenje blizanaca, Vivienne i Knoxa potpuno je stopiralo moj i Bradov seksualni život, kazala je Angelina Jolie u svom prvom intervjuu po povratku u SAD. 'Brad i ja smo potpuno iscrpljeni' priznala je glumica i otkrila još mnogo toga...

Angelina Jolie dugo nije davala izjave ni intervjue, pa se praznina popunjvala raznim manje ili više točnim informacijama. 

Ipak, u intervjuu koji je prelijepa glumica dala za Daily Mirror, otvoreno je progovorila o svojoj intimi, pa čak i o svom seksualnom životu. 

-Brad i ja često pokušavamo uživati u zajedničkom kupanju, opustiti se i razgovarati, no svaki nas put, barem jedno, od naše šestoro djece prekine u toj namjeri. Obično čuju mlaz vode i kucaju kako bi uskočili u kadu. Zaključamo se, no oni su uporni, kaže Angelina. 

Brad i ja često pokušavamo uživati u zajedničkoj kupki. No, uvijek nas netko od naše djece prekine

Kada su je upitali je li majčinstvo promijenilo planove o skorom vjenčanju s Bradom Pittom, Angelina je kratko kazala: 'Morat ćete to pitanje postaviti Bradu'. 


Osim toga, 33.godišnja glumica ispričala je kako je život sa šestoro djece radostan i zabavan, ali i naporan. 

-Djeca stvaraju divno prijateljstvo između sebe. Zaista su se zbližili i posebno su nježni prema bebama. Knox nalikuje Bradu, a Vivienne sliči na mene. Osjećam se blagoslovljenom za svaki dan koji živim s najdražim ljudima, zaključila je glumica i dodala:

- Živim s Bradom koji se mora boriti sa teretom slave i to nam je zajedničko. No, pronašli smo način na koji i takav život možebiti dobar i zabavan. Zahvalni smo na svemu što imamo, no voljela bih kada bih mogla prošetati ulicom sa svojom djecom i odvesti ih na sladoled kao što je moja majka vodila mene. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju