U svom posljednjem intervjuu Angelina Jolie dala je naglasiti kako bi prestala s glumom, posvetila se djeci i na kraju udala za Brada Pitta. Oskarovka koja tek ima 33 godine kazala je kako su joj se prioriteti promijenili nakon rođenja blizanaca

Iako ima samo 33 godine Angelina Jolie ozbiljno razmišlja o tome da se prestane baviti glumom.

Ako je suditi prema njezinim izjavama u posljednjem broju Vanity Faira, Angelina više nema ambicija kakve je imala prije deset godina.

Djeca nas stalno pitaju: Kako to da su se Shrek i Fiona vjenčali, a vi ne?


-Ne znam... no djeca su moj prioritet. Zaista je moguće da u budućnosti snimim manje filmova, odnosno da snimam vrlo rijetko kako bi se mogla posvetiti svojoj djeci.

Angelina je ispričala kako je njezin život vrlo kaotičan i pustolovan.

- Brad i ja pilotiramo avionom, neprestano putujemo, a odlučili smo uvijek voditi djecu sa sobom, što nije jednostavno, bila je iskrena Angelina.

Jednostavno više nemam ambicija kao u dvadesetima. Sada su moja djeca na prvom mjestu.

O braku s Bradom Pittom također je bila ragovorljivija nego inače, pa je kazala kako ih njihova djeca pitaju zašto se ne vjenčaju:

-Stalno nam dolaze s pitanjima tipa: Mama, tata, kako to da su se Shrek i Fiona vjenčali, a vi ne. Ne znam kod nas je sve obrnuto, Ljudi se obično prvo vjenčaju, a onda imaju djecu. Mi smo prvo dobili djecu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju