Heroina 21. stoljeća Angelina Jolie ponosno je obznanila ono o čemu se već duži period nagađalo, ona i voljeni Brad planiraju posvojenje još jednog djeteta. Tim činom broj članova njihove obitelji popeo bi se na devet, pa možemo naslutiti kako se Bradova želja o nogometnom timu uistinu ostvaruje.


U pripijenoj svijetloj haljini na kojoj se nije nazirao ni trag posljednje trudnoće, Angelina je najavila nove planove unutar svoja četiri zida. Ona i Brad planiraju proširenje obitelji a jedino što ih trenutno u tomu spriječava jest zakonski proces.

‘Ne možemo ni započeti proces posvojenja sve dok naši blizanci ne navrše šest mjeseci, tek tada je moguće ocijeniti kako funkcioniramo kao obitelj’ pojasnila je glumica.

Zanosna Angie na trenutak se posramila, naravno na tapeti je bilo pitanje o Bradu.

‘Srela sam pravu osobu, ali nezgodno mi je o tome pričati mogla bi se osramotiti. U svakom slučaju ne sviđa mi se biti bez njega, ne želim biti sama kao nekada’.

Našoj djeci nimalo nije čudno kada im se pridruži netko novi. Maddox je preuzeo ulogu najstarijeg brata i brine o svima!

Nagađanja svjetskih tabloida o postporođajnoj depresiji, raskinu slavnog para, ali i spašavanju veze novim posvojenjem, Angie je na vrlo damski način demantirala.

Ona ne vidi razloga za paniku naprotiv smatra kako su njezina djeca u vrlo zdravom okruženju.


‘Našoj djeci nimalo nije čudno kada im se pridruži netko novi, a Maddox je već preuzeo ulogu starijeg brata i brine se o Paxu, Zahari i Shiloh. Oni su zapravo neovisni čak blizancima mijenjaju pelene i nazivaju ih svojom djecom’.

Nomadski život zasada osmeročlane obitelji se nastavlja sve dok djeca ne pokažu želju za drugačijim.

'Zasada im je uzbudljivo pakirati kovčege i upoznavati nove prijatelje' izjavila je Angelina .

Slavna glumica nastavlja svoju misiju, a titulu heroine teško da će joj netko oduzeti.

Jer samo je jedna Angelina.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju