Glavni glumci u filmu 'No Strings Attached'Natalie Portman i Ashton Kutcher progovorili su o važnosti zaštite za vrijeme seksualnih odnosa i užitku koji za žene predstavlja orgazam

Novi filmski hit 'No Strings Attached' progovara o seksu bez obaveza i u prvi plan stavlja ženu koja želi neobavezan seks i samo seks zbog čistog užitka. Za razliku od ustaljenog društvenog razmišljanja da je muškarac taj kojem je dozvoljen seks bez obaveza, ovaj put se priča bazira na tome da i žene uživaju u vođenju ljubavi.

Tijekom promocije filma Ashton Kutcher i Natali Portman progovorili su o seksu i orgazmu, a glumac se osvrnuo i na način na koji se u školama o toj temi razgovara s tinejdžerima.

>> Natalie Portman strastvenom crvenom zabljesnula Veneciju

>> Natalie Portman: 'Ne brinu me bore već prištići'

Komentirajući svoju scenu seksa u filmu, glumac se osvrnuo i na edukaciju po tom pitanju koju danas imaju mladi i zaključio kako je poglavlje o ženskom orgazmu itekako zapostavljeno.

'U školama djevojke uče samo kako zatrudnjeti i kako ne zatrudnjeti, ali zapravo ne pričaju o seksu kao nečemu što ženama donosi pravi užitak', rekao je Ashton.

Natalie Portman je bila nešto skromnija na riječima kratko i jasno poručujući kako se treba koristiti zaštita, no Kutcher je razvio pravu raspravu oko ženskih orgazama.

'Priča se samo o seksu kao nečemu što ženama donosi pravi užitak. O muškom orgazmu se priča, ali onaj ženski je zapostavljen u edukacijskom sistemu. Žene trebaju biti svjesne svoje seksualnosti, a to se baš ovim načinom i ne postiže', rekao je glumac.

Kutcher se osvrnuo i na snimanje scene seksa, komentirajući kakav je osjećaj kad vam orgazam doslovno režiraju.

'Seks na velikim ekranima je teži nego onaj u stvarnom životu, pogotovo kad te 64-godišnji čovjek konstantno požuruje, a muški ego se istovremeno bori da ne traje baš tako kratko', rekao je Ashton referirajući se na glavnog redatelja filma Ivana Reitmana koji je očito zamislio kraće trajanje tog završnog dijela od glumca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju