Dokaz da su djevice na cijeni i u ovo moderno doba jest pomama muškaraca za 22-godišnjom Natalie Dylan. Ona je svoju nevinost ponudila na aukciji prije par mjeseci. Otada dobiva na desetke tisuća ponuda, a cijena od 20 milijuna kuna zasad joj je premala...

Prodaju svoje nevinosti mlada studentica prvi je puta obznanila u popularnoj radijskoj emisiji Howarda Sterna, otada interes za samo jednu noć provedenu s njom raste enormnom brzinom.


Povod za ovu nesvakidašnju odluku Natalie je naravno našla u nedostatku novca. Iako ima diplomu ženskih studija, dodatni prihod potreban joj je za magisterij obiteljske terapije.


'Šokirana sam koliko je daleko sve ovo otišlo. Nisam očekivala toliki interes niti toliko visoke iznose. Nevjerojatno je koliko su muškarci spremni platititi za nevinost, koja više ni ne vrijedi toliko' izjavila je vidno zaprepaštena Natalie.


Koliko god interes i nadmetanje muškaraca za njenu nevinost šokira, još interesantnija je činjenica da je Natalie u 22 godini još uvijek djevica, što je danas prava rijetkost.


' Znam da je mnogima čudno što sam još djevica. Imala sam dvije ozbiljne veze i da na neki način sam bila intimna s dečkima, ali kako nismo uspjeli održati vezu nismo ni išli do kraja' kaže studentica.

Natalie je na ovu bizarnu ideju zarade došla zahvaljujući postupcima svoje starije sestre koja je na sličan način došla do zarade tokom dodiplomskog studija. Avia je radila kao prostitutka i u samo tri tjedna zaradila nekoliko tisuća dolara što joj je omogućilo lagodan studentski život.

Natalie uživa potporu sestre, ali jedino ju muči činjenica da će tako dugo čuvanu nevinost izgubiti s potpunim strancem.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju