Užitak koji muškarac može pružiti ženi direktno je povezan sa stanjem njegovog bankovnog računa. Istraživanje je pokazalo da što je muškarac bogatiji njegova partnerica doživljava više orgazama


Doktor Thomas Pollet sa sveučilišta u Newcastleu tvrdi kako broj orgazama koje žena doživljava raste s priljevom novca na suprugov ili partnerov baknovni račun.

Istraživanje se nadovezuje na teoriju kako žene od pamtivjeka odabiru samo najbolje muškarce koji će im osigurati zdrave i jake potomke. U današnje vrijeme to se odnosi na novac koji je izgleda ipak rješenje za gotovo sve probleme.

Izgleda kako redoviti orgazmi muškarcima šalju poruku - 'odana sam i dobra pa možeš uložiti svoj novac u mene i svoju djecu.'

Ova teorija će izazvati ljute kometare onih koji se ne slažu s podatkom kako su žene programirane da budu kopači zlata.

Ženski orgazam je centar mnogih istraživanja zbog činjenice da nema nikakavu reproduktivnu funkciju.  Žena može zatrudnjeti i bez da doživi orgazam. Ipak, Dr. Pollet tvrdi kako žene na temelju orgazma biraju najboljeg partnera.

Uz nekoliko stvari koje su ispitanice navele novac i blagostanje partnera su bili jedan od glavnih razloga za postizanje orgazma.

Istraživanje provedeno u Kini uključilo je 1534 žena. Njih 121 priznalo je kako dožive orgazam prilikom svakog odnosa, 408 ga doživi često, 762 ponekad, a 243 rijetko ili nikada. Ove brojke odgovaraju i podacima iz zapadnih zemalja.

Uz nekoliko stvari koje su ispitanice navele novac i blagostanje partnera su  bili jedan od glavnih razloga za postizanje orgazma.

Izgleda kako redoviti orgazmi muškarcima šalju poruku - 'odana sam i dobra pa možeš uložiti svoj novac u mene i svoju djecu.'


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju